Οδοντόβουρτσες με μία δέσμη ινών

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Οδοντόβουρτσες με μία δέσμη ινών

Το σχολαστικό βούρτσισμα είναι απαραίτητο για την πρόληψη της τερηδόνας και της περιοδοντικής νόσου, η οποία είναι μια σοβαρή φλεγμονή των ούλων. Η οδοντόβουρτσα με μία δέσμη ινών,εξασφαλίζει τον λεπτομερή καθαρισμό και τον έλεγχο της πλάκας του κάθε δοντιού. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον ενδιαφέρεται για την τέλεια στοματική υγιεινή και θέλει να απολαμβάνει όμορφα και υγιή δόντια.

Το κλειδί για την τέλεια στοματική υγιεινή

Η Οδοντόβουρτσα με μία δέσμη ινών, είναι ιδανική για τον καθαρισμό μεμονωμένων δοντιών, των ούλων, των δυσπρόσιτων περιοχών και των δοντιών που βγαίνουν. Καθαρίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια κάθε δοντιού, παρέχοντας έλεγχο της πλάκας στα μεμονωμένα δόντια και υγιεινή για τα εμφυτεύματα και τις ορθοδοντικές συσκευές. Αυτή η оδοντόβουρτσα με μονή δέσμη ινών, χρησιμοποιείται χωρίς οδοντόκρεμα. Εντάξτε την στην καθημερινή σας φροντίδα αμέσως μετά το βούρτσισμα με μια κανονική οδοντόβουρτσα. Χρησιμοποιήστε την απαλά για να καθαρίσετε το στόμα σας ανάλογα με τις ανάγκες. Αυτή η πρακτική θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα στοματικών λοιμώξεων και φλεγμονών.

Ποια οδοντόβουρτσα με μονή δέσμη ινών θα επιλέγατε: την Curaprox ή την TePe;

Για τέλεια στοματική υγιεινή και λεπτομερή καθαρισμό κάθε δοντιού χρησιμοποιήστε τη λεγόμενη "σόλο τεχνική". Επιλέξτε ειδικές οδοντόβουρτσες με μονή δέσμη ινών από τη σειρά μας με αξιόπιστες μάρκες. Μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών είναι η μάρκα Curaprox, η οποία συνιστάται από τους περισσότερους οδοντιάτρους. Προσφέρει τεράστια ποικιλία προϊόντων στοματικής υγιεινής με τη μορφή οδοντόβουρτσας, οδοντόκρεμας, στοματικού διαλύματος και άλλων βοηθημάτων. Εξίσου δημοφιλείς είναι και οι οδοντόβουρτσες της σουηδικής μάρκας TePe, της οποίας το σλόγκαν"Φροντίζουμε για όμορφα χαμόγελα " είναι ο κύριος στόχος και στόχος της. Τα χαρούμενα χρώματα των οδοντόβουρτσων αυτής της μάρκας θα κάνουν την οδοντιατρική φροντίδα στο σπίτι σας ακόμη πιο ευχάριστη.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: