Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Mr&Mrs Fragrance

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Σχετικά με τη μάρκα Mr&Mrs Fragrance

Υπέροχο άρωμα, μοναδικότητα και ιταλικό design. Αυτό ακριβώς είναι η μάρκα Mr & Mrs Fragrance , η οποία εμπίπτει στο Joy Fragrance. Η μάρκα Mr & Mrs Fragrance εμπλουτίζει την αγορά με ένα γοητευτικό άρωμα αυτοκινήτου και άρωμα εσωτερικού χώρου , το οποίο προέρχεται από το εργαστήριο του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Luco Trazzi. Αυτά τα αρώματα είναι εγγυημένα ότι θα ενθουσιάσουν όλους όσους λαχταρούν ένα τέλεια αρωματικό αυτοκίνητο, διαμέρισμα ή γραφείο. Ταυτόχρονα, αυτά τα αρώματα προορίζονται για όλους τους λάτρεις της αρωματοθεραπείας ή των επώνυμων αξεσουάρ αρωμάτων.

Αρώματα Mr & Mrs

Η μάρκα Mr & Mrs Fragrance κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα το 2010. Από τότε, τα αρώματα που προσφέρει αυτή η μάρκα έχουν κερδίσει τις καρδιές πολλών λάτρεις της απλότητας, του σχεδιασμού και των πρωτότυπων αρωμάτων σε όλο τον κόσμο. Εκτός από μοναδικά αρώματα, τα αρώματα της μάρκας Mr & Mrs Fragrance μπορούν επίσης να περηφανεύονται για το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό IFRA (International Fragrance Association). Αναφέρει ότι τα συγκεκριμένα αρώματα πληρούν αυστηρά κριτήρια και, κυρίως, αποδεικνύει την ασφάλεια της υγείας των αρωμάτων. Κάθε πελάτης είναι απολύτως σίγουρος ότι η αρωματική ουσία που αγοράζει δεν περιέχει δυνητικά επιβλαβή συστατικά.

Το πάθος και ο αισθησιασμός του Mr & Mrs Fragrance

Η μάρκα Mr & Mrs Fragrance προσφέρει στους πελάτες της όχι μόνο υπέροχες αρμονικές αρωματικές συνθέσεις δημιουργημένες με 100% φυσικά αιθέρια έλαια , αλλά πάνω από όλα μοναδικό σχεδιασμό , η κύρια γοητεία της οποίας είναι η απλότητα και η κομψότητα. Προς το παρόν, η μάρκα Mr & Mrs Fragrance συνδέεται κυρίως με πολυμερή κούκλες αυτοκινήτου, αρώματα εσωτερικού χώρου και διαχυτές αρωμάτων . Το άρωμα εξαπλώνεται αργά από τα προϊόντα που προσφέρονται, έτσι ένας αρωματικός διαχύτης ή φιγούρα στο αυτοκίνητό σας θα σας κρατήσει πολύ καιρό σε σύγκριση με άλλα προϊόντα. Τα αρώματα Mr & Mrs. Fragrance μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως υπέροχο και πρωτότυπο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δώστε στο αυτοκίνητό σας μια ξεχωριστή μυρωδιά με τα μοναδικά αρώματα Mr & Mrs.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: