Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Cruelty free
Φυσικα

Kατά του συγκάματος

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Kατά του συγκάματος

Το ύπουλο παιδικό εξάνθημα από την πάνα μπορεί πραγματικά να βασανίσει τους γονείς. Τι υποδηλώνουν στην πραγματικότητα και πώς να το προλάβετε; Το εξάνθημα πάνας είναι μια ερυθρότητα και ένας ερεθισμός του δέρματος που μπορεί να εμφανιστεί στο κάτω μέρος, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος ενός βρέφους ή νηπίου. Συνήθως, το εξάνθημα πάνας εμφανίζεται όταν το δέρμα του μωρού είναι υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα ή σε στενή επαφή με την πάνα ή τα ρούχα. Να θυμάστε - το εξάνθημα από την πάνα είναι ένα φυσιολογικό μέρος της μητρότητας και δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και αν φροντίζετε με τον καλύτερο τρόπο τη μικρή σας ηλιαχτίδα!

Πώς να αντιμετωπίσετε το εξάνθημα της πάνας

Μην απελπίζεστε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προλάβετε το εξάνθημα της πάνας. Πρώτα απ' όλα, προσέξτε τις πάνες. Αλλάξτε τις συχνά για να τις διατηρείτε καθαρές και στεγνές. Όταν αλλάζετε πάνες, να προτιμάτε φυσικά και υποαλλεργικά προϊόντα για το εξάνθημα της πάνας. Προσέξτε επίσης αν οι πάνες του μωρού σας είναι πολύ μικρές ή πολύ μεγάλες. Αν μπορείτε, δώστε στο μωρό σας στιγμές χωρίς πάνα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αφήσετε το δέρμα να στεγνώσει. Είναι επίσης σημαντικό να αφήνετε το δέρμα του μωρού να αναπνέει ελεύθερα και να μην το ντύνεται με ρούχα που είναι πολύ στενά. Περιποιηθείτε τις εκτεθειμένες περιοχές του σώματος του μωρού κατά τη διάρκεια του μπάνιου και προσπαθήστε να αποφύγετε το ξύσιμο. Και τι γίνεται αν είναι το εξάνθημα υπάρχει ήδη; Μην πανικοβάλλεστε. Απλά εφαρμόστε μια ειδική αλοιφή για το εξάνθημα της πάνας για να βοηθήσετε στην επούλωση του δέρματος και να το προστατέψετε από περαιτέρω ερεθισμούς.

Η φροντίδα του δέρματος ως προτεραιότητα

Το κλειδί για ένα ζωτικό βρεφικό δέρμα είναι η καθημερινή καλλυντική φροντίδα. Χρησιμοποιήστε ήπια και ασφαλή προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μικρά σας αγγελούδια. Για παράδειγμα, δοκιμάστε μια υποαλλεργική, 96% φυσική κρέμα για αλλαγή πάνας που στοχεύει στην πρόληψη του εξανθήματος από την πάνα. Το κύριο συστατικό της είναι το ιαματικό νερό Uriage, το οποίο καταπραΰνει, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα, αλλά και αναζωογονεί και επουλώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Ένας άλλος βοηθός μπορεί να είναι μια απαλή κρέμα καθαρισμού για την περιοχή της πάνας ή μια περιποιητική vegan κρέμα με οξείδιο του ψευδαργύρου, 99% φυσική. Από την τρέχουσα γκάμα προϊόντων για το εξάνθημα της πάνας, σίγουρα θα επιλέξετε το κατάαληλο για εσάς και το μωράκι σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest