Λάβετε ΔΩΡΟ - Αφρόλουτρο Hugo Boss Man - με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss για 25 €.

Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette για άνδρες 125 ml TESTER Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.

Κωδικός προϊόντος: 57111 Διαθέσιμα πάνω από 10 τεμ 46,10
Χρόνος παράδοσης:
Σετ δώρων Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο Jean Paul Gaultier μπαίνει στον κόσμο της μόδας χωρίς ειδική εκπαίδευση. Τα δημιουργικά του επιτεύγματα παρατήρησαν ο Pierre Cardin, ο οποίος τον διόρισε ως βοηθό του. Το 1976, ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε την πρώτη του συλλογή. Δημιουργεί ρούχα και αρώματα για τις γυναίκες. Όλα τα αρώματα της μάρκας είναι σε πρωτότυπα φιαλίδια που εντυπωσιάζουν τους πελάτες. Παγκοσμίως το πιο γνωστό άρωμα είναι του Jean Paul Gaultier. Εκτός από τα αρώματα, ο Jean Paul Gaultier προσφέρει επίσης καλλυντικά που ανανεώνουν και διατηρούν ακόμα περισσότερο τα αγαπημένα σας αρώματα. Όλα τα προϊόντα Jean Paul Gaultier έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: