🎁 Έως και 2 δώρα από την Marc Jacobs

Givenchy Amarige Eau de Toilette για γυναίκες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
62,80
Παράδοση:

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
          
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
52,60
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το άρωμα Givenchy Amarige Eau de Toilette εμπνέεται από την ομορφιά και τη δύναμη του γάμου. Όπως ο γάμος, έτσι και το άρωμα του Eau de Toilette μεταδίδει ένα αίσθημα ευτυχίας που είναι τόσο έντονο όσο η στιγμή που δύο ερωτευμένοι άνθρωποι λένε το ναι ο ένας στον άλλον. Το πλούσιο floral άρωμα του 1991 είναι τόσο ακαταμάχητο που θα νιώσετε ότι περιέχει όλα τα λουλούδια του κόσμου.

Ένα μεθυστικό floral άρωμα

Ζήστε μια αίσθηση ατελείωτης χαράς και ευτυχίας με ένα μόνο άγγιγμα χάρη στο άρωμα φρούτων που αναμειγνύεται με το άρωμα του βραζιλιάνικου τριαντάφυλλου, το άνθος πορτοκαλιάς και το άρωμα νέρολι. Η καρδιά του eau de toilette θα σας κερδίσει με ένα άρωμα που μεταφέρει το τέλειο άρωμα ενός ανθισμένου βοτανικού κήπου. Στο τέλος, το ντελικάτο floral άρωμα εμπλουτίζεται με συμφωνίες από ξυλώδες, ηλιόλουστο κεχριμπάρι, αισθησιακό μόσχο και υπέροχη, γλυκιά βανίλια. Πείτε ναι στο άρωμα του Givenchy Amarige eau de toilette.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Παράδοση:
Πιστοποιητικό: