Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά

Frais Monde

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Σχετικά με τη μάρκα Frais Monde

Η Frais Monde είναι μια δημοφιλής ιταλική μάρκα φυσικών καλλυντικών και αρωμάτων. Εξερευνήστε τον κόσμο των μεσογειακών αρωμάτων. εμπνευσμένο απο τα δάση, τις ακτές, τα λουλούδια και τα φρούτα της νότιας Ιταλίας. Η μάρκα Frais Monde ιδρ4ύθηκε τπ 1987 και συνέχισε με επιτυχία τη μακρόχρονη παράδοση των βοτάνων. Τα πρώτα 30 καλλυντικά βασίζονται σε πρωτότυπες οικογενειακές συνταγές και περιέχουν μοναδικό ιαματικό νερό, που πηγάζει οντά στη νότια ιταλική πόλη Crotone. Δοκιμάστε τα μοναδικά αρώματα και καλλυντικά που οδηγούνται απο το πάθος της Ιταλίας για έρευνα και καινοτομία, καθώς και απο την απεριόριστη γοητεία με τη φύση και την επιδίωξη της συνεχούς βελτίωσης.

Φυσικά καλλυντικά Frais Monde

Η Frais Monde έγινε μια απο τις πρώτες μάρκες φυσικών καλλυντικών τη δεκαετία του 1980. Οι ιδρυτές του σύντομα ανακάλυψαν τις εκπληκτικές θεραπευτικές επιδράσεις του τοπικού ιαματικού θειούχου νερού και τις πρόβαλαν στα καλλυντικά τους. Τα φυσικά καλλυντικά Frais Monde προσφέρουν προϊόντα περιποίησης του δέρματος, τα οποία αποκαθιστούν την επιδερμίδα σε μια υγιή και νεανική εμφάνιση. Εκτός απο το ιαματικό νερό σε αυτό το καλλυντικό, θα βρείτε ευεργετικά φυσικά έλαια (όπως αμύγδαλο, ελαιόλαδο ή λάδι σταφυλιού) και πιστοποιημένα φυσικά εκχυλίσματα. Περιμένετε αποτελεσματικά ενεργά συστατικά όπως εκχυλίσματα εσπεριδοειδών, ελιάς, βοτάνων, ροδιού, γιασεμιού και σταφυλιού. Απο την άλλη, δεν θα βρείτε parabens, νικέλιο, PEG, χημικά παράγωγα ή συστατικά ζωικής προέλευσης σε κανένα παρασκεύασμα Frais Monde. Τα φυσικά καλλυντικά Frais Monde θα σας κερδίσουν αμέσως.

Αρωματικά έλαια Frais Monde και άλλα αρώματα

Ένα από τα πιο δημοφιλή είδη είναι τα θρυλικά αρωματέλαια Frais Monde , τα οποία είναι η τέλεια εναλλακτική στα κανονικά αρώματα. Τα αρωματικά έλαια θα σας μαγέψουν όχι μόνο με τη σύνθεσή τους χωρίς οινόπνευμα και συντηρητικά, αλλά κυρίως με το όμορφο άρωμα και την πολύ μεγάλη αντοχή τους. Είναι επομένως κατάλληλα και για το ευαίσθητο δέρμα, το οποίο συχνά είναι άσκοπα ερεθίζεται με τα παραδοσιακά αρώματα που παρέχουν αλκοόλη. Εκτός από αρωματικά έλαια, το Frais Monde προσφέρει και αρωματικά eau de toilette, από τα οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει. Δοκιμάστε τα λουλουδάτα, φρουτώδη, ξυλώδη, ανατολίτικα ή γκουρμέ αρώματα Frais Monde !

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest