Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα μήλου

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα μήλου

Λίγα φρούτα είναι τόσο δημοφιλή (και επίσης τόσο διαδεδομένα) μεταξύ των ανθρώπων όσο το μήλο. Ο στρογγυλός καρπός της μηλιάς είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, και είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα βρείτε περισσότερες από 7000 ποικιλίες μήλων σε οπωρώνες σε όλο τον κόσμο. Τα μήλα είναι δημοφιλή συστατικά σε επιδόρπια και κοκτέιλ, έχουν υπέροχη γεύση από μόνα τους και χάρη στο όμορφο άρωμά τους, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι οι αρωματοποιοί συχνά τα αναζητούν. Τα αρώματα με μήλο οδηγούν το κύμα των δημοφιλών φρουτώδη-floral αρωμάτων και η δημοτικότητά τους συνεχίζει να ανεβαίνει.

Γιατί δελεαζόμαστε τόσο πολύ από τα (απαγορευμένα) μήλα;

Από πού προήλθε το ρητό ότι τα απαγορευμένα φρούτα έχουν καλύτερη γεύση; Δεν ήταν το διάσημο μήλο από το «δένδρο της γνώσης» που τράβηξε την προσοχή της Εύας τόσο καιρό μέχρι που τελικά δεν μπόρεσε να του αντισταθεί; Το μήλο που έδιωξε τον Αδάμ και την Εύα από τον Παράδεισο; Αλλά σοβαρά, θα μπορούσατε να αντισταθείτε στη θέα των λαμπερών ζουμερών φρούτων με ένα ελαφρύ φρουτώδες άρωμα;

Η μυρωδιά των μήλων συνήθως μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή και λειτουργεί ως μοναδικό έναυσμα παιδικών αναμνήσεων. Συνήθως είναι από τα πρώτα φρούτα που δοκιμάζετε, μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλα τα παιδικά σνακ και σίγουρα θα θυμάστε τη θρυλική μυρωδιά του γιορτινού στρούντελ της γιαγιάς σας. Ο κόσμος λατρεύει τα κεριά με άρωμα μήλου, αλλά και τα καλλυντικά μαλλιών ή ίσως τα γλυκά. Το συστατικό του αρώματος μήλου ήταν ήδη δημοφιλές στη μεσαιωνική εποχή των πολυτελών αραβικών αρωμάτων.

Πώς μυρίζουν τα αρώματα μήλου;

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όπως τα διάφορα είδη μήλων διαφέρουν στη γεύση, έτσι διαφέρουν και τα αρώματά τους. Τα αρώματα μήλου μπορεί να είναι γλυκά και ζουμερά, ενώ άλλα έχουν δροσιστικές και ελαφρώς ξινές νότες από πιο ξινά μήλα. Το ελαφρύ φρουτώδες άρωμα μπορεί να σας τροφοδοτήσει με ενέργεια, είναι ακαταμάχητο, μοντέρνο και επικίνδυνα εθιστικό. Σε αντίθεση με πολλά άλλα συστατικά φρούτων, τα μήλα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα.

Το μήλο δεν ήταν συνήθως το κύριο συστατικό της σύνθεσης αρωμάτων, αλλά σήμερα μπορείτε να βρείτε πολλά υπέροχα αρώματα στα οποία αυτό το φρούτο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα αρώματα μήλου είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για καθημερινή χρήση, ειδικά τις θερμότερες εποχές, συμπληρώνουν τέλεια το ντύσιμό σας, για παράδειγμα εν μέσω καυτών καλοκαιρινών ημερών. Και με τι άλλο ταιριάζουν τα μήλα; Οι πιο δημοφιλείς συνδυασμοί περιλαμβάνουν κανέλα με βανίλια, ξύλο κέδρου, άμβρα, ροζ πιπέρι, λεμόνι και άλλες φρουτώδεις νότες. Επιλέξτε το δικό σας άρωμα μήλου που θα κάνει τη μέρα σας πιο ευχάριστη!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: