Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα με τριαντάφυλλο

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα με τριαντάφυλλο

Αν το βασίλειο των λουλουδιών είχε τον δικό του κυβερνήτη, ποιο λουλούδι θα ήταν αυτό; Πιθανότατα μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η βασίλισσα όλων των λουλουδιών θα ήταν συντριπτικά το τριαντάφυλλο. Το πιο διάσημο λουλούδι, το πιο ρομαντικό σύμβολο, το αγαπημένο αρωματικό συστατικό διάσημων αρωματοποιών, το τριαντάφυλλο είναι ένα λουλούδι που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ατελείωτη σειρά από υπερθετικούς χαρακτηρισμούς. Το σαγηνευτικό του άρωμα λέγεται ότι βρίσκεται σε έως και τα τρία τέταρτα των σύγχρονων γυναικείων αρωμάτων και σε ένα στα δέκα ανδρικά. Γιατί το τριαντάφυλλο είναι τόσο συναρπαστικό;

Τριαντάφυλλα ως έμπνευση για τους καλλιτέχνες

Οι άνθρωποι γνώριζαν για το μεθυστικό τριαντάφυλλο εδώ και χιλιάδες χρόνια και το χρησιμοποιούσαν στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία για πάνω από 3000 χρόνια. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια, το άρωμά του στην αρωματοθεραπεία καταπραΰνει το σώμα και το μυαλό και είναι επίσης πολύ χρήσιμο στα καλλυντικά για το ώριμο δέρμα. Το κόκκινο και τα ροδοπέταλα είναι σχεδόν απαραίτητη διακόσμηση των νεόνυμφων σουιτών, τα τριαντάφυλλα προστίθενται στα ερωτικά φίλτρα εδώ και αιώνες και οι Ινδιάνοι της Αμερικής τα χρησιμοποιούσαν ως φάρμακο για διάφορες παθήσεις, όπως το κρυολόγημα και η γρίπη.

Τα χαριτωμένα τριαντάφυλλα έχουν εμπνεύσει αμέτρητους καλλιτέχνες, είτε πρόκειται για συγγραφείς, είτε για ζωγράφους, είτε για μουσικούς. Έχουν επίσης εμφανιστεί στους τοίχους αρχαίων ναών στην Κρήτη, στους τάφους των Αιγυπτίων φαραώ και στο έργο του Κινέζου φιλοσόφου Κομφούκιου. Η Κλεοπάτρα λέγεται ότι αποπλάνησε τον Μάρκο Αντώνιο με τριαντάφυλλα. Και θα μπορούσατε να βρείτε χιλιάδες παρόμοιες ιστορίες αγάπης.

Πώς μυρίζουν τα αρώματα με τριαντάφυλλο;

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν λέτε ροζ άρωμα; Σκέφτεστε κομψό, θηλυκό, πουδρένιο ή ρομαντικό; Αυτοί οι συνειρμοί συνοδεύουν τα τριαντάφυλλα εδώ και πολλά χρόνια. Όμως το άρωμά τους είναι πολύ πιο ποικιλόμορφο. Όπως ακριβώς υπάρχουν πολλά είδη τριαντάφυλλων, έτσι και αυτό το λουλούδι προσφέρει ένα πολύ διαφορετικό άρωμα. Φυσικά, είναι floral, λεπτό και ντελικάτο, αλλά ορισμένες ποικιλίες φέρνουν επίσης ένα φρέσκο καθαρό άρωμα με υπονοούμενα εσπεριδοειδών, άλλες σας εκπλήσσουν με μια ιδέα ξύλου και μπαχαρικών, άλλες προσφέρουν φρουτώδεις, άμβρας ή γλυκές νότες.

Το σύνθετο άρωμα του τριαντάφυλλου μπορεί να είναι ένα άρωμα από μόνο του. Χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τίποτα άλλο. Όμως, ξεχωρίζει επίσης τέλεια μαζί με άλλα λουλούδια, διάφορα ξύλα και ζουμερά εσπεριδοειδή. Το τριαντάφυλλο βρίσκεται πιο συχνά στην καρδιά ενός αρώματος και, αν και παραδοσιακά συνδέεται με γυναικεία αρώματα, μπορεί επίσης να είναι ένα περήφανο συστατικό σε ανδρικά αρώματα. Γνωρίστε τα πιο όμορφα αρώματα με άρωμα τριαντάφυλλο και επιλέξτε το δικό σας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest