Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα με σανταλόξυλο

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα με σανταλόξυλο

Χρησιμοποιείτε γλυκά αρώματα λουλουδιών ή βανίλιας εδώ και χρόνια; Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα για κάτι πιο εκλεπτυσμένο; Τότε τα δημοφιλή αρώματα με άρωμα σανταλόξυλου θα είναι ιδανικά για εσάς. Το σανταλόξυλο είναι ένα βασικό άρωμα που μπορεί να βρεθεί σε πολλά δημοφιλή αρώματα. Αλλά όταν παίρνετε ένα άρωμα στο οποίο κυριαρχεί το σανταλόξυλο, μπορείτε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για μια πλημμύρα κομπλιμέντων με τη μορφή: «Μυρίζεις πολύ ωραία. Ποιο είναι αυτό το άρωμα;».

Με άρωμα σανταλόξυλο...

Το σανταλόξυλο και τα αρωματικά του αποτελέσματα είναι γνωστά στην ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην αρχαία Ινδία, από όπου προήλθαν αυτά τα δέντρα, τα έκαιγαν στους ναούς εκεί και θεωρούνται ιερά μέχρι και σήμερα. Το άρωμα του σανταλόξυλου είχε σκοπό να φέρει τους πιστούς πιο κοντά στην ουσία του Ινδουισμού και ήταν επίσης σημαντικό για άλλες μεγάλες θρησκείες όπως το Ισλάμ και ο Βουδισμός. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι εισήγαγαν σανταλόξυλο και το χρησιμοποιούσαν στην ιατρική και την ταρίχευση. Επίσης, κατέχει σημαντική θέση στην παραδοσιακή ινδική και κινεζική ιατρική.

Και σήμερα χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την ανακούφιση από το στρες, το άγχος, τη νευρικότητα και την κατάθλιψη. Το καταπραϋντικό άρωμα απλά σας χαλαρώνει και σας απαλλάσσει από το άγχος. Τέλος, το σανταλόξυλο χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους αρωματοποιούς του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια, δημιουργώντας θρυλικά αρώματα. Παίζει σημαντικό ρόλο στα παραδοσιακά αραβικά αρώματα, τα σημερινά niche αρώματα και τα επώνυμα αρώματα.

Πώς μυρίζουν τα αρώματα με σανταλόξυλο;

Το σανταλόξυλο είναι ένα αρωματικό συστατικό που βρίσκεται πιο συχνά στη βάση των αρωμάτων και έχει ένα ευχάριστο ανατολίτικο ξυλώδες άρωμα. Σε αντίθεση με άλλα ξυλώδη συστατικά, το άρωμα του σανταλόξυλου δεν είναι τόσο έντονο ή καπνιστό. Είναι περισσότερο εξωτικό, γλυκά ζεστό και βουτυρένιο με ελαφρώς μοσχομυριστό τελείωμα. Παραμένει πολύ, τονίζοντας τα υπόλοιπα συστατικά και δίνοντας κομψό βάθος και κρεμώδη υφή στο άρωμα.

Και τι άλλες νότες μπορείτε να βρείτε στα αρώματα σανταλόξυλου; Η απάντηση είναι διάφορες, διότι το σανταλόξυλο μπορεί να συνδυαστεί με επιτυχία σχεδόν με όλα τα άλλα συστατικά. Το άρωμα του σανταλόξυλου δένει όμορφα με εσπεριδοειδή και διάφορα λουλούδια όπως λεβάντα, γιασεμί, ίρις, τριαντάφυλλο και γεράνι. Συναντάται συχνά μαζί με συμφωνίες άμβρας, θυμίαμα, πατσουλί, κέδρο και μπαχαρικά όπως γαρύφαλλο και μαύρο πιπέρι. Δείτε τις ειδικές προσφορές μας και βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για εσάς. Παρουσιάζουμε μια ξεχωριστή επιλογή αρωμάτων με σανταλόξυλο και πολλά άλλα συστατικά...

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest