Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα με πράσινο τσάι

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα με πράσινο τσάι

Σας λείπει η ενέργεια και αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι; Ένα φλιτζάνι ποιοτικού πράσινου τσαγιού είναι εγγυημένο ότι θα σας επαναφέρει την χαμένη ενέργεια. Θα σας αναζωογονήσει, θα σας δώσει ώθηση και θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας να κάνετε ό,τι θέλετε. Και τα αρώματα με άρωμα πράσινου τσαγιού προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Το πράσινο τσάι και η ευεργετική του δύναμη

Το τσάι ξεκίνησε την ένδοξη δόξα του πριν από πολύ καιρό στην Κίνα. Οι πρώτες αναφορές χρονολογούνται από το 5000 π.Χ., αλλά εκείνη την εποχή το φυτό δεν χρησιμοποιούνταν ακόμη για την παρασκευή τσαγιού όπως το ξέρουμε σήμερα. Λειτουργούσε από μόνο του ως φαρμακευτικό βότανο. Το δημοφιλές ζεστό ρόφημα δεν παρασκευάστηκε παρά μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα. Ο μύθος λέει ότι μια απλή σύμπτωση ήταν πίσω από τη δημιουργία του δημοφιλούς πλέον τελετουργικού. Για να μην τα πολυλογούμε, κάποιος έριξε φύλλα τσαγιού σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Η ευχάριστη γεύση και το πρωτοφανές αναζωογονητικό αποτέλεσμα μάγεψαν αμέσως τους πάντες. Ωστόσο, μόνο οι πλουσιότεροι άνθρωποι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα πάρτι τσαγιού, καθώς το τσάι θεωρούνταν είδος πολυτελείας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρά τη δημοτικότητά του, το τσάι δεν έφτασε στην Ευρώπη μέχρι τον 16ο αιώνα.

Σήμερα, δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς το καθημερινό τους φλιτζάνι τσάι. Το μαύρο τσάι είναι το πιο διαδεδομένο, αλλά το πράσινο τσάι κερδίζει επίσης σταδιακά μια τεράστια βάση ατόμων που το λατρεύουν. Όχι μόνο έχει υπέροχη γεύση και λειτουργεί ως αξιόπιστο ενισχυτικό της ζωής, αλλά έχει επίσης πολύ θετική επίδραση στην υγεία. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτρέπουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος και προωθούν επίσης την καύση θερμίδων. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντικαθιστούν τον αγαπημένο τους καφέ με πράσινο τσάι.

Πώς μυρίζουν τα αρώματα με πράσινο τσάι;

Ήταν σχετικά αργά στο οπτικό πεδίο των αρωματοποιών όταν το τσάι διείσδυσε στην αγορά και τα πρώτα αρώματα πράσινου τσαγιού εμφανίστηκαν στην αγορά τη δεκαετία του 1990. Το πιο διάσημο από αυτά ήταν το θρυλικό Green Tea της Elizabeth Arden, το οποίο εξακολουθεί να αγαπιέται από εκατομμύρια γυναίκες και υπάρχει σε δεκάδες παραλλαγές.

Το πράσινο τσάι ως συστατικό αρώματος μυρίζει πολύ φρέσκο. Η γλυκιά, φυτική, πράσινη μυρωδιά στο άρωμα εξασφαλίζει μια μοναδική έκρηξη φρεσκάδας και αχαλίνωτης ενέργειας. Απολαύστε το αγαπημένο σας τσάι ακόμη και πολλές φορές την ημέρα χάρη στα όμορφα αρώματα με άρωμα πράσινου τσαγιού!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest