Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα με κρίνο της κοιλάδας

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα με κρίνο της κοιλάδας

Φανταστείτε την πρώτη ζεστή μέρα του χρόνου. Απολαύστε τις πρώτες δειλές ακτίνες του ηλιακού φωτός και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Μυρίζετε το κρίνο της κοιλάδας; Τα ευωδιαστά λευκά λουλούδια, που ενσαρκώνουν τη γιορτή της άνοιξης, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συστατικά αρωμάτων. Το κρίνο της κοιλάδας είναι ένα διαχρονικό βασικό άρωμα που έχει σταθερή θέση στην αρωματοποιία ίσως από τις πρώτες μέρες της. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα αρώματα με κρίνο της κοιλάδας.

Σύμβολο ευτυχίας, αγάπης και ελπίδας

Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν στη μυστηριώδη δύναμη των κρίνων της κοιλάδας. Αυτό το λουλούδι έχει συνδεθεί με την αγάπη, την ελπίδα και τα νέα ξεκινήματα και γενικά θεωρείται σύμβολο καλής τύχης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νύφες το προσθέτουν συχνά στις γαμήλιες ανθοδέσμες τους, ακόμη από την εποχή της βασίλισσας Βικτωρίας. Η Kate Middleton χρησιμοποίησε επίσης ανθοδέσμη από κρίνο της κοιλάδας όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William της Βρετανίας.

Το κρίνο της κοιλάδας λέγεται επίσης ότι αγαπήθηκε από τον Christian Dior, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο (και σίγουρα όχι το τελευταίο) άρωμά του με κρίνο της κοιλάδας τη δεκαετία του 1950. Όπως και πολλές από τις τάσεις που δημιούργησε ο διάσημος σχεδιαστής, τα κρίνα της κοιλάδας εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλή στα αρώματα σήμερα.

Σε παλαιότερες εποχές το κρίνο της κοιλάδας υπήρχε σε πολλές δεισιδαιμονίες και θρύλους. Ένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι τα κρίνα της κοιλάδας φύτρωσαν από τα δάκρυα της Εύας μετά την εξορία της από τον Κήπο της Εδέμ. Οι πρόγονοί μας πίστευαν ακόμη ότι τα μικροσκοπικά λευκά άνθη του κρίνου της κοιλάδας θα τους προστάτευαν από τη μαύρη μαγεία. Άραγε τα αρώματα του κρίνου της κοιλάδας έχουν αυτή τη δύναμη; Αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε!

Πώς μυρίζουν τα αρώματα με κρίνο της κοιλάδας;

Δύσκολα θα βρείτε πιο τυπικό ανοιξιάτικο άρωμα. Το κρίνο της κοιλάδας έχει ένα floral-πράσινο άρωμα που μπορεί να έχει υδάτινες, γλυκές γιασεμί, σαπουνώδεις, λεμονάτες και ελαφρώς πικάντικες νότες. Ένα πολύ απαλό, καθαρό και φρέσκο άρωμα που θα βρείτε στα πιο δημοφιλή αρώματα στον κόσμο. 

Το κρίνο της κοιλάδας έχει κερδίσει τους οπαδούς του ως μεμονωμένο άρωμα, ενώ απευθύνεται σε εκατομμύρια άλλους ως μέρος περίτεχνων αρωματικών συνθέσεων. Οι νότες του κρίνου της κοιλάδας προσδίδουν φρεσκάδα και κάποια δόση αθωότητας στις floral συμφωνίες του γιασεμιού, του τριαντάφυλλου και της παιώνιας. Συνδυάζεται επίσης υπέροχα με πιο εκφραστικά συστατικά, δοκιμάστε έναν συνδυασμό με πατσουλί, σανταλόξυλο ή βετιβέρ. Επιλέξτε το δικό σας άρωμά με κρίνο της κοιλάδας!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: