Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος

Αρώματα με φρέζια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα με φρέζια

Σύμφωνα με μια θεωρία συνωμοσίας για τα αρώματα, μπορείτε να βρείτε τη μυρωδιά της φρέζιας σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή αρώματα. Πολύ πιθανόν μάλιστα να είναι όντως το μυστηριώδες μυστικό που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι αρωματοποιοί για να εμπλουτίσουν τις δημιουργίες τους. Εξάλλου, το άρωμα της φρέζιας είναι απόλυτα αρμονικό με σχεδόν κάθε άρωμα που μπορείτε να φανταστείτε. Συχνά βλέπουμε τα υπέροχα άνθη της φρέζιας σε γαμήλιες ανθοδέσμες, πιθανότατα επειδή αυτά τα λουλούδια λέγεται ότι συμβολίζουν την αθωότητα, την ελπίδα και την πίστη. Αν θέλετε το άρωμά σας να προκαλέσει παρόμοια συναισθήματα, τότε σίγουρα επιλέξτε άρωμα φρέζιας.

Η φρέζια ως σύμβολο

Οι φρέζιες ήρθαν στην Ευρώπη από την Αφρική. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, τα άνθη τους μάγεψαν τις βασιλικές αυλές της Γαλλίας και της Ιταλίας, όπου στόλιζαν πλουσιοπάροχα τους κήπους των τοπικών παλατιών. Η βικτοριανή εποχή, γνωστή για την εμμονή της με τους ανθολογικούς συμβολισμούς, είδε τις φρέζιες ως σύμβολο ισχυρής φιλίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κορίτσια και οι γυναίκες της εποχής ήταν συχνά επιφυλακτικές στο να λάβουν αυτά τα λουλούδια από τους αγαπημένους τους. Αυτό τους υποδείκνυε ότι ίσως το εν λόγω πρόσωπο ήθελε απλώς να είναι φίλοι. Είναι δύσκολο να πούμε αν οι νεαροί άνδρες σκέφτονταν με τον ίδιο τρόπο, πιθανότατα απλώς ήθελαν να ευχαριστήσουν την αγαπημένη τους με όμορφα λουλούδια.

Οι φρέζιες άρχισαν να εμφανίζονται στα αρώματα αρκετά αργά, στα τέλη του 20ού αιώνα. Τα αρώματα φρεζίας γνώρισαν τεράστια επιτυχία, αλλά, όπως συμβαίνει, η φήμη τους σταδιακά εξασθένησε. Λίγα χρόνια αργότερα, οι φρέζιες στα αρώματα έμοιαζαν με κατάλοιπο. Στη συνέχεια όμως οι αρωματοποιοί επινόησαν μια ανανεωμένη εκδοχή του αρώματος, την οποία μπορείτε να βρείτε σε πολλά σύγχρονα αρώματα σήμερα.

Πώς μυρίζουν τα αρώματα με φρέζια;

Θα αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας και θα σας θυμίσει την εικόνα ενός φρεσκοκομμένου μπουκέτου, συναισθήματα ευτυχίας και την ατμόσφαιρα των πρώτων ημερών της άνοιξης. Αυτό είναι το άρωμα της φρέζιας. Όμορφο και εξίσου δυσεύρετο. Οι αρωματοποιοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να αποδώσουν το άρωμά της με φυσικό τρόπο, γι' αυτό χρησιμοποιούν μια συνθετική εκδοχή στα αρώματά τους. Αναζωογονητικό, floral, πράσινο, αέρινο. Μπορείτε να μυρίσετε σε αυτό ξυλώδεις, πικάντικες και πουδρένιες υποστρώσεις, μερικές φορές νότες εσπεριδοειδών και φρούτων του δάσους. Κρυστάλλινο, κομψό και θηλυκό, παίζει με τη φαντασία σας.

Η φρέζια συχνά συνδυάζεται με κρίνο της κοιλάδας, παιώνιες, μανόλιες, ενώ στη σύνθεση του αρώματος συχνά την μυρίζετε μαζί με διάφορα φρούτα, μόσχο και γήινες νότες. Ή μπορεί να εμφανίζεται μαζί με άλλα αρωματικά συστατικά. Η φρέζια είναι θαυμάσια ευπροσάρμοστη και ταιριάζει σχεδόν με κάθε συστατικό. Σπάνια είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά όταν είναι, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Επιλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα φρέζιας.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: