Θηλασμός

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Θηλασμός

Θηλασμός και είδη φαγητού για μωρά

Η διατροφή των παιδιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα μετά τη γέννα και κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης τους. Είτε επιλέξετε να θηλάζετε τους πρώτους μήνες το παιδί σας είτε το κάνετε με τη βοήθεια μπιμπερό και δυναμικές θηλές το βασικότερο είναι η αποτελεσματική και πλήρης θρέψη του παιδιού σας. Στην παραπάνω κατηγορία θα βρείτε όλα τα απαραίτητα μέσα και προϊόντα για τη σωστή θρέψη του μωρού ούτως ώστε να κάνετε τη μετάβαση από τον θηλασμό προς τα στερεά φαγητά όσο το δυνατόν  πιο διασκεδαστική, ομαλή και εύκολη. Εδώ θα βρείτε από πιάτα, ποτήρια που δε χύνονται, μπολάκια, κουτάλια, σαλιάρες μέχρι και προϊόντα για καθαρισμό και αποστείρωση των είδη φαγητού.

Όλα όσα χρειάζεστε για τα πρώτα φαγητά του παιδιού σας

Τα πρώτα φαγητά του μωρού είναι πάντα τα πιο ενδιαφέρον, πιο αναμενόμενα αλλά και μερικές φορές δύσκολα. Ειδικά τους πρώτους μήνες μέχρι να μάθει πως να τρώει μόνο του το παιδί ή όταν για παράδειγμα είστε σε μια έξοδο με την οικογένεια και δεν έχετε την άνεση του σπιτιού και της κουζίνας σας για να ετοιμάσετε το φαγητό του. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν τα δοχεία διανομής γάλατος σε σκόνη ή αποθήκευσης τροφίμων και ο θερμός φαγητού, ο οποίος κρατάει το φαγητό ζεστό μέχρι την ώρα που θα το ταΐσετε - όπως αυτά της μάρκας  Canpol. Από την άλλη όταν βρίσκετε στο σπίτι αλλά δε θέλετε να βάλετε το φαγητό του παιδιού σας σε ένα πορσελάνινο ή γυάλινο πιάτο ή μπολ μπορείτε να βασιστείτε στα είδη φαγητού της μάρκας LOVI, τα οποία είναι φτιαγμένα από σιλικόνη, δε σπάνε, έρχονται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και μπορείτε να τα βρείτε ακόμη και σε σετ με ποτήρι, μπολ και πιάτο.  Και για το βραδινό τους γάλα μπορείτε να προμηθευτείτε τα μπιμπερό της μάρκας LOVI τα οποία έχουν αναγραφόμενα πάνω τους τα ml, για να διευκολύνουν για παράδειγμα τη δοσολογία ανάμειξης σκόνης και νερού.

Καθαρισμός και αποστείρωση των παιδικών είδη φαγητού

Και μετά από ένα καλό γεύμα έρχεται και η κατάλληλη και πολύ απαραίτητη αποστείρωση των είδη φαγητού. Είτε αυτό είναι το μπιμπερό, το πιάτο, το ποτήρι, ακόμα και οι πιπίλες. Φροντίστε να έχετε πάντα διαθέσιμα τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για αυτά υπό τη μορφή υγρού ή μαντηλάκια για εύκολη και εν κινήσει χρήση.  Εδώ θα βρείτε βούρτσες καθαρισμού για μπιμπερό και στεγνωτήρα για τα αξεσουάρ και μπιμπερό του μωρού. Περιηγηθείτε την παραπάνω κατηγορία και επιλέξτε τα κατάλληλα για εσάς και το μωρό σας προϊόντα θηλασμού και φαγητού. 

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest