Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
BIO ΠΡΟΙΟΝ
Cruelty free
Χωρις αλκοολ

Ντεμακιγιάζ ματιών

TOP ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ντεμακιγιάζ ματιών

Αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια

Αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια - η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά όταν καθαρίζετε το μακιγιάζ. Επομένως, είναι καλό να εφαρμόζετε προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ που είναι κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Τα προϊόντα αφαίρεσης μακιγιάζ των ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων από το δέρμα του προσώπου. Η καθημερινή φροντίδα των ματιών είναι σημαντική για τη μείωση της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος. Ο καθαρισμός της γύρω περιοχής μειώνει ταυτόχρονα το πρήξιμο των ματιών και τους παρέχει την απαραίτητη θρέψη. Εδώ θα βρείτε επίσης προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητα μάτια και για άτομα που φορούν φακούς επαφής. Για την αφαιρέσει αδιάβροχης μάσκαρα και μακιγιάζ, δημιουργήθηκαν ειδικά προϊόντα καθαρισμού για αδιάβροχο μακιγιάζ.

Απαλός καθαρισμός μακιγιάζ ματιών

Τα μάτια είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή και πρέπει να καθαρίζετε απαλά και προσεκτικά: απλώστε μικρή ποσότητα του προϊόντος καθαρισμού σε ένα βαμβάκι και απλώστε στο βλέφαρο (χωρίς τρίψιμο) ή γύρω από το μάτι. Αφήστε για 3-5 λεπτά και μετά σκουπίστε απαλά. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν είναι απαραίτητο.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: