HUGO BOSS Hugo για γυναίκες

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την σειρά HUGO BOSS Hugo για γυναίκες

Είστε μια ανεξάρτητη γυναίκα που ζει με τους δικούς της κανόνες; Τότε το HUGO BOSS Hugo, μια floral-φρουτώδης σειρά γυναικείων αρωμάτων εμπλουτισμένη με αντισυμβατικό, νεανική διάθεση, σίγουρα θα σας γοητεύσει. Συνδυάζει φυσικά συστατικά με καινοτόμα μόρια με ενδιαφέροντα τρόπο. Στόχος του είναι να αναμείξει παραδοσιακές θηλυκές και απροσδόκητες αντρικές αρωματικές νότες για να επαναπροσδιορίσει τα γυναικεία αρώματα ώστε να αντανακλούν τη μινιμαλιστική κομψότητα του οίκου μόδας HUGO BOSS.

HUGO BOSS Hugo: "Το άρωμά σας. Το ταξίδι σας."

Το 1997 λανσαρίστηκε το HUGO BOSS Hugo Eau de Toilette, το πλέον εμβληματικό άρωμα που σηματοδότησε το τέλος της δεκαετίας του 1990. Το φρέσκο, αέρινο eau de toilette ακολουθήθηκε στα τέλη του 2014 από μια νέα έκδοση - Hugo Woman σε Eau de Parfum.

Το HUGO BOSS Hugo Eau de Parfum ανοίγει με φρουτώδεις συμφωνίες από μύρτιλλο, αφρώδες ιταλικό μανταρίνι και τη φρεσκάδα του βουνού από κόκκινο γρασίδι των Ιμαλαΐων. Η καρδιά αποτελείται από γιασεμί sambac, μαύρο δαμάσκηνο, ίριδα και πικάντικο μαύρο τσάι. Η βάση είναι ζεστή, με κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και κέδρο. Το άρωμα διαφημίζεται με το σλόγκαν "Το άρωμά σας. Το ταξίδι σας" λανσαρίστηκε από το μοντέλο Freja Beha Erichsen.

Eγγυημένη σεξουαλικότητα όλο το χρόνο

Θέλετε να τονίσετε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητά σας; Επιλέξτε για σύντροφό σας το eau de parfum HUGO BOSS Hugo Woman Extreme(2016), στο οποίο ξεχωρίζουν το γρασίδι, το βατόμουρο, το γιασεμί, το μαύρο τσάι και ο όσμανθος. Αφεθείτε στα γυναικεία αρώματα της σειράς HUGO BOSS Hugo που θα σας ανανεώσουν το καλοκαίρι και θα σας ζεστάνουν το χειμώνα. Τα στρογγυλά μπουκάλια τους σε θηλυκές ροζ αποχρώσεις θα ξεχωρίσουν υπέροχα στο τραπεζάκι του καφέ σας. Εγγυημένη σαγηνευτικότητα όλο το χρόνο!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest