Σπρέι για εσωτερικούς χώρους

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Σπρέι για εσωτερικούς χώρους

Το σπρέι εσωτερικού χώρου θα αρωματίσει το σπίτι ή τους χώρους εργασίας σας όμορφα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πιο περιζήτητες είναι οι χαρακτηριστικές φρουτώδεις, λουλουδένιες, ξυλώδεις και μοσχομυρωδάτες νότες αξεσουάρ οικιακών αρωμάτων. Τα σπρέι εσωτερικών χώρων γνωστών επωνυμιών κερδίζουν επίσης πόντους με το σχέδιό τους, χάρη στο οποίο γίνονται και ένα κομψό αξεσουάρ σπιτιού.

Τύποι αρωμάτων για εσωτερικούς χώρους

Μπορείτε να πάρετε αρώματα για το σπίτι σας είτε σε μορφή σπρέι για ψεκασμό, ή διαχυτές με βυθισμένα φυσικά ξυλάκια. Ψεκάστε στα δωμάτια όπου και όποτε θέλετε ή χρησιμοποιήστε τους διαχυτές μαζί με τα ξυλάκια rattan, μέσω των οποίων οι μυρωδιές εξατμίζονται σταδιακά στον χώρο. Και οι δύο τύποι οικιακών αρωμάτων υπερέχουν σε μακροζωία.

Πρόταση για ψεκασμό εσωτερικού χώρου

Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το ιταλικό σπρέι εσωτερικού χώρου Culti Stile Acqua. Παραπέμπει σε ένα ρομαντικό κάστρο πάνω από τη λίμνη, που περιβάλλεται από έναν ολάνθιστο κήπο, στου οποίου τις προσόψεις και τα μπαλκόνια σκαρφαλώνουν άγρια τριαντάφυλλα που αντανακλώνται στην επιφάνεια του γαλάζιου νερού. Ξεχωρίζει καλύτερα σε πιο ζεστό καιρό. Η σύνθεση του 1991 έχει unisex τόνο, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες, νεότερες και μεγαλύτερες γενιές.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest