Αρώματα διασημοτήτων

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρώματα διασημοτήτων

Τι αρώματα φορούν οι διασημότητες;

Όλοι έχουμε μια αγαπημένη διασημότητα που μας εμπνέει και μας παρακινεί. Οι θαυμαστές είναι οι πρώτοι που παίρνουν στα χέρια τους τις τελευταίες ταινίες, τις μουσικές επιτυχίες ή τα αθλητικά γεγονότα του ινδάλματός τους. Προσπαθούν να τον μιμηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και φήμες γύρω από την προσωπικότητά του. Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη τάση για διασημότητες και σταρ να προσφέρουν αρώματα. Αυτά είναι καλά νέα για τους θαυμαστές που μπορούν τώρα να πάρουν μια γεύση από τα αρώματα των ειδώλων τους και τις προτιμήσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε τι αρώματα χρησιμοποιούν οι σταρ και μπορείτε να μάθετε αν στο είδωλό σας αρέσουν τα πιο γλυκά, τα πιο φρέσκα και γιατί όχι τα ανατολίτικα αρώματα. 

Αρώματα διασημοτήτων 

Katy Perry, Ariana Grande, David Beckham, Christina Aguilera, Antonio Banderas και πολλοί άλλοι.....Όλοι τους ανταγωνίζονται για να δουν ποιος θα προσφέρει τις πιο συναρπαστικές συνθέσεις αρωμάτων στους θαυμαστές τους. Χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες διάσημων αρωματοποιών για να δημιουργήσουν τις αρωματικές τους συνθέσεις. Πολύ συχνά, οι διασημότητες δίνουν τον τόνο και οι αρωματοποιοί αναπτύσσουν τη δημιουργία για να προσφέρουν στην αγορά άλλο ένα επιτυχημένο κομμάτι από τη συλλογή τους. Είναι γνωστό ότι οι διασημότητες είναι απαιτητικές, ακόμη και τελειομανείς. Αυτή είναι μια απόδειξη ότι τα αρώματά τους δεν θα είναι σε καμία περίπτωση κατώτερα από τα best seller των παγκοσμίου φήμης οίκων. Αρκεί να επιλέξετε ένα άρωμα για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. 

Δημοφιλή αρώματα των σταρ

Το ένα hit μετά το άλλο, μόνο η Ariana Grande μπορεί να το κάνει. Το πρώτο της άρωμα, το Ariana Grande Ari, σημείωσε τεράστια επιτυχία, οδηγώντας στη δημιουργία μιας ολόκληρης συλλογής αρωμάτων με γλυκές νότες καρύδας, πραλίνας, ορχιδέας βανίλιας και σαντιγί. Δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα αρώματα του David Beckham - ο Άγγλος ποδοσφαιριστής και sex symbol που επιμένει να δείχνει τέλειος προσφέρει όχι μόνο δυναμωτικά ανδρικά αρώματα, αλλά και συνοδευτικά ανδρικά καλλυντικά που κάνουν κάθε άνδρα να αισθάνεται καλά καθ' όλη τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας. 
Ποια είναι η αγαπημένη σας παγκόσμια διασημότητα; Περιηγηθείτε στη γκάμα μας και επιλέξτε ένα άρωμα από τη συλλογή του. 

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest