Penhaligon´s Legacy of Petra Eau de Parfum 100 ml

Αρωματικό νερό UNISEX
4.3  (2× αξιολογήσεις)

Κωδικός: 145382

125,00 €
με ΦΠΑ | χωρίς έξοδα αποστολής | 1 250,00 € / l

Διαθέσιμο > 5 τεμ.

Δωρεάν, έτοιμο για άμεση αποστολή, παράδοση στο σπίτι σας ήδη από 11.11..

20+ χρόνια στην αγορά – εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 119,00 €.

Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής – Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλα.

Περιγραφή προϊόντος

Επικεφαλής πράσινο τσάι, μάραθος, περγαμόντο

Καρδιά γλυκόριζα, μύρο, πριονωτό λιβανόδεντρο, δεντρολίβανο

Ιστορικό βενζόη, ξυλώδεις νότες, βανίλια

Διαβάστε περισσότερα

Lidia

Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τους λάτρεις των μπαχαρικών, του καπνού, του αστεροειδούς γλυκάνισου (ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, αλλά μπορώ να τον μυρίσω) και της γλυκόριζας στα αρώματα. Δοκιμάστε το και πιστέψτε το!

Αν και περίμενα να είναι ένα πιο φρέσκο πράσινο τσάι, ακόμα πιο σκούρο είναι ένα καλό άρωμα, ειδικά για στρώσεις.


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ
Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλων κορυφαίων brands.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με γρήγορη αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 119 €
Παράδοση σε διεύθυνση ή σημείο παραλαβής.

Cookies

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και αργότερα να τα ρυθμίσετε πιο αναλυτικά ή να τα απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το υποσέλιδο του ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά

Διάρκεια αρώματος
Προβολή
Τύπος αρώματος μπαχαρώδης, ξυλώδης
Τύπος προϊόντος Eau de Parfum
Περίσταση βραδινή
Εποχή φθινόπωρο
Φύλο Unisex
Σειρά Legacy of Petra
Έτος δημοσίευσης 2022
Συσκευασία με σελοφάν, με ψεκαστήρα
Διάρκεια ζωής δεν αναφέρεται
Αποκλειστικότητα Niche
Ανακοίνωση εύφλεκτες ουσίες
Υπεύθυνο πρόσωπο Antonio Puig SA, Pl. d'Europa 46, Barcelona, 08 902, ES, +34934007000, info@puig.com
Κατασκευαστής: Penhaligon´s
Συστατικά

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, ALCOHOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL.

Penhaligon´s

Σχετικά με τη μάρκα Penhaligon´s

Η βρετανική Penhaligon's ιδρύθηκε το 1870 από τον Willliam Penhaligon. Το πρώτο άρωμα κυκλοφόρησε το 1872. Το άρωμα με τις καλύτερες πωλήσεις είναι το Blenheim Bouquet από το 1902, που δημιουργήθηκε κατόπιν αιτήματος του Duke of Marlborough στο Blenheim Palace. Τα φιαλίδια είναι όμορφα και αξέχαστα, βασισμένα στο αρχικό σχέδιο του William Penhaligon κατασκευασμένα από διαυγές γυαλί και διακοσμητική κορδέλα. Η μυρωδι’α των αρωμάτων της Penhaligon's αποτελείται από πικάντικα εσπεριδοειδή και μπαχαρικά. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει 59 αρώματα στον κατάλογο της.

Αξιολογήσεις

4.3  (2× αξιολογήσεις)
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0

Lidia

Κριτική επισκέπτη

Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε ειδικά για τους λάτρεις των μπαχαρικών, του καπνού, του αστεροειδούς γλυκάνισου (ο οποίος δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, αλλά μπορώ να τον μυρίσω) και της γλυκόριζας στα αρώματα. Δοκιμάστε το και πιστέψτε το!

Μου αρέσει

Ήταν μια τυφλή αγορά, αλλά μόλις το ψέκασα, μπήκε αμέσως στα 10 κορυφαία αρώματά μου για μια ζωή. Λένε ότι είναι πιο αρρενωπό... ίσως, αλλά για μένα, είναι η τελειότητα σε ένα όμορφο μπουκάλι. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε πρώτα. Μπορεί να είναι πολύ ξηρό ή πικάντικο για μερικούς.

it

Πελάτης από parfimo.it

Πρωτότυπο

Κριτική επισκέπτη

Αν και περίμενα να είναι ένα πιο φρέσκο πράσινο τσάι, ακόμα πιο σκούρο είναι ένα καλό άρωμα, ειδικά για στρώσεις.

Μου αρέσει

Αν και περίμενα να είναι ένα πιο φρέσκο πράσινο τσάι, ακόμα πιο σκούρο είναι ένα καλό άρωμα, ειδικά για στρώσεις.

ro

Πελάτης από parfimo.ro

Πρωτότυπο
1 - 2 από 2