Naomi Campbell Seductive Elixir Αποσμητικό για γυναίκες 75 ml

Αποσμητικό για γυναίκες
4.8  (3× αξιολογήσεις)

Κωδικός: 71895

5,50 €
με ΦΠΑ | χωρίς έξοδα αποστολής | 73,33 € / l

Διαθέσιμο > 5 τεμ.

Έτοιμο για άμεση αποστολή από 4,20 €, ενδέχεται να το παραλάβετε περίπου στις 11.11..

20+ χρόνια στην αγορά – εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 119,00 €.

Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής – Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλα.

Περιγραφή προϊόντος

Επικεφαλής ροζ πιπέρι, κόκκινο φραγκοστάφυλο, πιπεριά τσίλι, ρόδι

Καρδιά φρέζια, βιολέτα, ιβίσκος

Ιστορικό μόσχος, σανταλόξυλο

Διαβάστε περισσότερα

Tereza

μεγάλος


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ
Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλων κορυφαίων brands.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με γρήγορη αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 119 €
Παράδοση σε διεύθυνση ή σημείο παραλαβής.

Cookies

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και αργότερα να τα ρυθμίσετε πιο αναλυτικά ή να τα απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το υποσέλιδο του ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά

Διάρκεια αρώματος
Προβολή
Τύπος αρώματος φρουτώδης, λουλουδένια
Τύπος προϊόντος Αποσμητικό, Αρωματισμένο προϊόν
Περίσταση καθολική
Εποχή ολοετής
Φύλο Γυναικεία
Σειρά Seductive Elixir
Έτος δημοσίευσης 2008
Συσκευασία χωρίς σελοφάν
Διάρκεια ζωής 36 M
Μέρος του σώματος Σώμα, Μασχάλες
Υπεύθυνο πρόσωπο E.A. Cosmetics Distributions GmbH, Kapellenstraße 12a, Feldkirchen, 85622, DE, (+49)899000060, info@eacosmetics.de
Κατασκευαστής: Naomi Campbell
Συστατικά

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BHT, BISABOLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRIC ACID, CITRONELLOL COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PPG-26-BUTETH-26.

Naomi Campbell

Σχετικά με τη μάρκα Naomi Campbell

Το brand του διάσημου ΤΟΡ μοντέλου Naomi Campbell αιχμαλωτίζει μια σύγχρονη γυναίκα με αυτοπεποίθηση της είναι γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, ώστε να είναι ισορροπημένο κάθε εβδομάδα. Τα αρώματα και τα καλλυντικά Naomi Campbell θα σας συντροφεύουν αξιόπιστα απο το πρωί έως το βράδυ, και έχουν και οικονομικές τιμές. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο, όπως το Queen of Gold. Αυτή η σειρά μυρίζει πολυτέλεια, πλούτο και αποπλάνηση καθαρής θηλυκότητας. Χαρίστε στον εαυτό σας μια συλλογή απο αρώματα με την υπογραφή της Naomi Campbell!

Μια μάρκα απο φλογερά όμορφα μοντέλα

Το supermodel Naomi Campbell (γεννημένη το 1970) είναι γνωστή για την εξωτική εμφάνισή της και το εντυπωσιακό στυλ της. Εκτός απο μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, επικεντρώθηκε και σε άλλους τομείς: δημοσίευσε ένα βιβλίο, πρωταγωνίστησε σε ταινίες, μουσικά βίντεο και στη σειρά Empire, επένδυσε σε μια αλυσίδα εστιατορίων, εργάστηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και επίσης μπήκε στον κόσμο των αρωμάτων. Αυτή η ενδιαφέρουσα γυναίκα έχει κάνει πολύ δρόμο απο το πρώτο, πλέον θρυλικό άρωμα Naomi Campbell (1999). Όλα τα αρώματα που λάνσαρε στην αγορά μέχρι το 2018 προορίζονται για γυναίκες.

Επιθυμητά αρώματα Pret a Porter, Private, Bohemian Garden…

Δοκιμάστε για παράδειγμα, το δημοφιλές αρωματικό νερό με φρούτα και λουλούδια Pret and Porter (2016), το οποίο ενσαρκώνει το πάθος της Naomi Campbell γα τη μόδα. Είναι γεμάτο ροδάκινα, τριαντάφυλλα και γλυκά. Οι διάδοχοι της είναι τα αρώματα Silk Collection (2017) και Absolute Velvet(2018). Δελεαστική είναι και η σειρά απο αρώματα και συνοδευτικά καλλυντικά Private (2016). Τα μπουκαλάκια αρωμάτων του Private και άλλες συνθέσεις απο τη συλλογή που ονομάζεται Naomi Campbell μιμούνται ένα αιχμηρό καρφί - ένα ισχυρό γυναικείο όπλο. Μεταξύ αυτών, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το floral-φρουτώδες eau de toilette Bohemian Garden(2016). Εμπνεύστηκε απο τη χαλαρή ζωή τψν Γάλλων μποέμ που απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε στιγμή της ζωής τους . Η κυρία Ελένη λέει για αυτό σε διαδικτυακή κριτική: *«Το άρωμα είναι λουλουδάτο, αλλά δεν είναι βαρύ ή ενοχλητικό, όπως συμβαίνει μερικές φορές με τις γλάστρες, αντίθετα - είναι φρέσκο, γεμάτο, πλούσιο και ζουμερό, και προς το τέλος αφήνει μια πράσινη μυρωδιά. Μεγαλείο!.»

Υπεύθυνο πρόσωπο για την ΕΕ E.A. Cosmetics Distributions GmbH Kapellenstraße 12a, 85622 Feldkirchen, DE info@eacosmetics.de https://www.cerruti1881fragrances.com

Αξιολογήσεις

4.8  (3× αξιολογήσεις)
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0

Tereza

Κριτική επαληθευμένου αγοραστή heureka.cz

μεγάλος

Ανώνυμο

Κριτική επισκέπτη

Μου αρέσει

Ποιότητα

1 - 2 από 2