Viktor & Rolf Flowerbomb Frozen Flower Eau de Parfum για γυναίκες 100 ml
Γυναικείο Eau de ParfumΚωδικός: 169975
Έτοιμο για άμεση αποστολή από 4,20 €, ενδέχεται να το παραλάβετε περίπου στις 11.11..
20+ χρόνια στην αγορά – εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 119,00 €.
Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής – Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλα.
Περιγραφή προϊόντος
Επικεφαλής τριαντάφυλλο, φρέζια, ορχιδέα
Καρδιά γιασεμί, οσμάνθος
Ιστορικό βανίλια, πατσουλί
Το άρωμα Flowerbomb Frozen Flower της Viktor&Rolf είναι μια γυναικεία καινοτομία του 2024, η οποία αποτελεί μια σύγχρονη και πιο φρέσκια ερμηνεία της εμβληματικής σειράς Flowerbomb. Αυτή η σαγηνευτική σύνθεση ανήκει στην οικογένεια των ανατολίτικων-ανθοκομικών αρωμάτων και εντυπωσιάζει με τη σπινθηροβόλα κομψότητά της. Το άνοιγμα ξεδιπλώνεται με ρομαντικό τριαντάφυλλο, ντελικάτη φρέζια και εξωτική ορχιδέα, που μαζί δημιουργούν μια λαμπερή, θηλυκή και εκλεπτυσμένη πρώτη εντύπωση.
Στην καρδιά του αρώματος βρίσκονται το αισθησιακό γιασεμί και ο οσμάνθος με γεύση βερίκοκου, που προσδίδουν βάθος και βελούδινη λουλουδένια ένταση. Οι λουλουδένιες συμφωνίες είναι πλούσιες αλλά και φρέσκες, δημιουργώντας ένα εφέ "παγωμένου λουλουδιού" - ένας συνδυασμός αγνότητας και αισθησιασμού σε ένα.
Η βάση είναι ζεστή και εθιστική χάρη στον συνδυασμό κρεμώδους βανίλιας και γήινου πατσουλί, που προσδίδουν στο άρωμα τη μακρά διάρκεια και το χαρακτηριστικό ίχνος που χαρακτηρίζει τη σειρά Flowerbomb. Το Flowerbomb Frozen Flower είναι ένα άρωμα για τις γυναίκες που αγαπούν τις τολμηρές λουλουδένιες συνθέσεις με ανατολίτικο άγγιγμα και θέλουν να υπογραμμίσουν την κομψότητα και την αυτοπεποίθησή τους.
Μάθετε περισσότερα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ
Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλων κορυφαίων brands.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με γρήγορη αποστολή.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 119 €
Παράδοση σε διεύθυνση ή σημείο παραλαβής.