Nasomatto Nudiflorum Extrait de Parfum 30 ml

Extrait de Parfum unisex
4  (1× αξιολογήσεις)

Κωδικός: 99514

-8 % 111,00 €

121,00 €

με ΦΠΑ | χωρίς έξοδα αποστολής | 3 700,00 € / l

Διαθέσιμο > 5 τεμ.

Έτοιμο για άμεση αποστολή από 4,20 €, ενδέχεται να το παραλάβετε περίπου στις 11.11..

20+ χρόνια στην αγορά – εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 119,00 €.

Εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής – Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλα.

Περιγραφή προϊόντος

Επικεφαλής ραβέντι

Καρδιά σμέουρα, παράγωγο οξέος - amyl salicylate, τριαντάφυλλο

Ιστορικό δέρμα, ζωικές νότες, λειχήνας δαμασκηνιάς (βρύο βελανιδιάς), κέδρος

Διαβάστε περισσότερα

Ανώνυμο

Λατρεύω τα αρώματα με νότες δέρματος και ήμουν περίεργη για αυτό. Αν και δεν με εντυπωσίασε, πρέπει να παραδεχτώ ότι φέρει την υπογραφή του Alessandro και είναι ξεχωριστό. Κατάλληλο για φθινόπωρο/χειμώνα.


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΗΣ
Lattafa, Afnan, Armaf, French Avenue και άλλων κορυφαίων brands.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πληρώστε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Αρώματα, καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς με γρήγορη αποστολή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 119 €
Παράδοση σε διεύθυνση ή σημείο παραλαβής.

Cookies

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα cookies σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και αργότερα να τα ρυθμίσετε πιο αναλυτικά ή να τα απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή από το υποσέλιδο του ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά

Διάρκεια αρώματος
Προβολή
Τύπος αρώματος ξυλώδης, μοσχώδης, λουλουδένια
Τύπος προϊόντος Άρωμα
Περίσταση καθολική
Εποχή άνοιξη, χειμώνας, φθινόπωρο
Φύλο Unisex
Σειρά Nudiflorum
Έτος δημοσίευσης 2018
Συσκευασία με σελοφάν, με ψεκαστήρα
Διάρκεια ζωής 36 M
Αποκλειστικότητα Niche
Ανακοίνωση εύφλεκτες ουσίες
Υπεύθυνο πρόσωπο Nasomatto B.V., Veemarkt 40, Amsterdam , 1019 DD, NL, , webstore@nasomatto.com
Κατασκευαστής: Nasomatto
Συστατικά

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXT., CINNAMALDEHYDE, CITRONELLOL, FARNESOL, BENZYL ALCOHOL, BHT. 80% VOL. ALCOHOL.

Nasomatto

Σχετικά με τη μάρκα Nasomatto

Η Nasomatto είναι μια νέα μάρκα αρωμάτων που προσφέρει εξειδικευμένα αρώματα. Το πρώτο άρωμα Nasomatto κυκλοφόρησε το 2008 και το τελευταίο το 2014. Ο αρωματοποιός που δημιούργησε την μάρκα είναι ο Alessandro Gualtieri. Η μάρκα έχει την έδρα της στο Άμστερνταμ. Τα αρώματα εκφράζουν τρέλα, εξαιρετικότητα και κομψότητα. Είναι για ανθρώπους που συνειδητοποιούν την αξία τους, εκείνους που δεν φοβούνται διαφορετικές μυρωδιές και είναι σε θέση να υπερασπιστούν την επιλογή τους.

Υπεύθυνο πρόσωπο για την ΕΕ Nasomatto B.V. Veemarkt 40, 1019 DD Amsterdam , NL webstore@nasomatto.com https://www.nasomatto.com

Αξιολογήσεις

4  (1× αξιολογήσεις)
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Ανώνυμο

Κριτική επισκέπτη

Λατρεύω τα αρώματα με νότες δέρματος και ήμουν περίεργη για αυτό. Αν και δεν με εντυπωσίασε, πρέπει να παραδεχτώ ότι φέρει την υπογραφή του Alessandro και είναι ξεχωριστό. Κατάλληλο για φθινόπωρο/χειμώνα.

Μου αρέσει

Ειδική μυρωδιά

Δεν μου αρέσει

Επίσης, δεν διαρκεί και πολύ πάνω μου. Αυτό είναι το πρόβλημά μου, το παραδέχομαι. Πολύ σπάνια βρίσκω αρώματα που διαρκούν περισσότερο από 5/6 ώρες.

ro

Πελάτης από parfimo.ro

Πρωτότυπο
1 - 1 από 1