Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Eau de Toilette για άνδρες

Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤοZlatan Ibrahimovic Myth Wood Eau de Toilette είναι ένα ανδρικό άρωμα με ξύλο και βότανα από το 2017, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Olivier Pescheux. Κυκλοφόρησε στην αγορά από τη σουηδική μάρκα Zlatan Ibrahimovic Parfums, η οποία ανήκει στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τη Βοσνία-Κροατία. Το μεγάλο πλεονέκτημα του ανδρικού αρώματος Zlatan Ibrahimovic Myth Wood είναι η χρήση του όλο το χρόνο - μπορεί να φορεθεί από την άνοιξη έως το χειμώνα, από το πρωί έως το βράδυ. Και το πρακτικό μπουκάλι του δεν πιάνει χώρο, χωράει στην τσέπη σας, ώστε να το έχετε μαζί σας.

Από το γκρέιπφρουτ στο πολύτιμο ξύλο

Τοανδρικό άρωμα Zlatan Ibrahimovic Myth Wood σας ξεσηκώνει από την αρχή με ενεργητικό γκρέιπφρουτ και αναζωογονητικό φασκόμηλο. Το μεσαίο στρώμα ή η καρδιά, η ουσία της σύνθεσης, είναι γεμάτη με παραδοσιακά ανδρικά αρώματα: πεύκο και λεβάντα. Η βάση αποτελείται από κομψές ξυλώδεις και βρύα νότες που θα διαρκέσουν περισσότερο στο δέρμα ή στα ρούχα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το eau de toilette

Το Eau de toilette όπως το Myth Wood είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φοριέται καθημερινά για τη δουλειά, το σχολείο και τον ελεύθερο χρόνο. Για βραδινές περιστάσεις, επιλέξτε ένα πιο αρωματικό eau de parfum. Μπορείτε να εφαρμόσετε το eau de toilette τόσο στα σημεία παλμού του δέρματός σας όσο και στα ρούχα σας. Διαρκεί περισσότερο στα ρούχα, συχνά μέχρι να πλυθούν. Μετά από περίπου τρεις ώρες, είναι καλή ιδέα να επαναλάβετε την εφαρμογή του eau de toilette. Όταν αποθηκεύετε το eau de toilette, αποφύγετε την έκθεση στο ηλιακό φως, το οποίο μπορεί να προκαλέσει την αλλοίωσή του. Συνιστάται η χρήση του Myth Wood eau de toilette εντός έξι μηνών έως ενός έτους.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest