Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse Self Tan για γυναίκες 125 ml Απόχρωση Dark

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 61458)
26,00
Παράδοση:
          
Διαθέσιμα   |  (ID: 61459)
25,00
Διαθέσιμα   |  (ID: 119614)
35,40

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η μάρκα Vita Liberata βρίσκεται στην αγορά απο το 2003. Ιδρύθηκε απο την Alyson Hogg με καταγωγή απο την Ιρλανδία, η οποία συνδύασε την επιχειρηματική της εμπειρία και τις γνώσεις της για τη γυναικεία ομορφιά και τις ιδέες της για ένα τέλεια μαυρισμένο σώμα για να δημιουργήσει μια καλλυντική μάρκα που διατηρεί την πρωτοκαθεδρία της στον τομέα των προϊόντων self tan.

Καινοτόμα προϊόντα self tan

Τα προϊόντα self tan της Vita Liberata είναι καινοτόμα απο πολλές απόψεις και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις. Το 2007, η μάρκα παρουσίασε το πρώτο άοσμο προϊόν self tan, το οποίο διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία Odor Remove . Μια άλλη καινοτομία που έκανε διάσημη την Vita Liberata ήταν το καλλυντικό προϊόν που παρέχει το μαυρισμένο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον κόσμο.

Μια μάρκα δημοφιλής ανάμεσα στις διασημότητες

Δεν είναι τυχαίο που η μάρκα Vita Liberata, η οποία δίνει στους πελάτες την αίσθηση της τέλειας μαυρισμένης επιδερμίδας όλο το χρόνο, έχει κερδίσει τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες αυτής της μάρκας καλλυντικών περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά απο γνωστές προσωπικότητες, με επικεφαλής την Gwyneth Paltrow και την boy band One Direction.

Τεχνολογία και δύναμη της φύση

Τα προϊόντα Vita Liberata χρησιμοποιούν φυσικά, βιολογικά και οικολογικά πιστοποιημένα συστατικά σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες. Δώστε στο δέρμα σας το αποτέλεσμα ενός μαυρίσματος με φυσική όψη, το οποίο θα κρατήσει έως και τέσσερις φορές περισσότερο απο ότι με άλλα προϊόντα self tan .

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: