Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

The Beautiful Mind Series Volume 2: Precision and Grace Eau de Toilette 100 ml unisex

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 56868)
84,30
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

The Beautiful Mind Series - πρωτότυπα, εξειδικευμένα αρώματα. τα οποία χαρακτηρίζονται απο την ποιότητα και την μοναδικότητα τους. Η σύνθεση των αρωμάτων συνδυάζει κλασικά συστατικά και ασυνήθιστα συστατικά. Το Perfumes The Beautiful Mind Series δημιουργήθηκε απο τον Γερμανό αρωματοποιό Geza Schoen , ο οποίος είναι γνωστός ως ατομικηστής και επαναστάτης. Δημιούργησε το πρωτοποριακό "Escentric Molecules". Με αυτά τα μόρια, ο Schoen παραβίασε τους κανόνες της σύνθεσης των αρωμάτων και τους αντικατέστησε με ακραίο μινιμαλισμό. Το πρώτο άρωμα της μάρκας κυκλοφόρησε το 2010. Απολαύστε τα αυθεντικά αρώματα The Beautiful Mind Series και βυθιστείτε στην τέλεια αλληλεπίδραση των τόνων.

Αυτά τα εντελώς εξαιρετικά αρώματα γιορτάζουν την ομορφιά της εξυπνάδας και της δημιουργικότητας της γυναίκας. Αναπτύχθηκαν για να αντικατοπτρίζουν το πως αισθάνονται οι ίδιες οι γυναίκες για τη θηλυκότητά τους.

Δοκιμάστε τα αυθεντικά αρώματα The Beautiful Mind Series και ανακαλύψτε την εσωτερική ομορφιά και την θηλυκότητά σας. Τα αρώματα The Beautiful Mind Series είναι εδώ για γυναίκες που δεν φοβούνται να είναι εξαιρετικές.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: