Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Swissdent Crystal Repair & Whitening Duo σετ οδοντόκρεμας και οδοντόβουρτσας κρέμα λεύκανσης δοντιών 50 ml + οδοντόβουρτσα Profi Whitening Soft 1τεμ Gold unisex

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 99034)
9,90
Παράδοση:
Διαθέσιμα   |  (ID: 39353)
15,20

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ιστορία της επωνυμίας Swissdent ξεκίνησε το το 2006 στη Ζυρίχη. Πίσω από τη δημιουργία αυτού του δημοφιλούς και υψηλής ποιότητας οδοντιατρικού καλλυντικού ήταν ο γιατρός της οδοντιατρικής Dr. Velkoborsky. Η επωνυμία Swissdent , η οποία προτείνεται από γιατρούς σε όλο τον κόσμο, προσφέρει κορυφαία φροντίδα από τα χέρια κορυφαίων Ελβετών ειδικών.

Premium οδοντιατρικά καλλυντικά

Τα προϊόντα Swissdent διαθέτουν αρκετές πατέντες που είναι αποτέλεσμα βαθιάς έρευνας . Για τη στοματική φροντίδα, η μάρκα Swissdent προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από οδοντόκρεμες έως αποτελεσματικές οδοντόβουρτσες. Η μάρκα προσφέρει μια πλούσια ποικιλία οδοντικών καλλυντικών που φροντίζουν απαλά αλλά αποτελεσματικά την υγεία των δοντιών σας. Οι οδοντόκρεμες Swissdent περιέχουν μικροσφαίρες που καθαρίζουν εξαιρετικά τα δόντια σας.

Δόντια αστραφτερά σαν διαμάντια

Swissdent οδοντιατρικά καλλυντικά βοηθούν στον δρόμο για υγιή δόντια και υγιή ούλα, και αυτή η ήπια φροντίδα έχει επίσης ευεργετική επίδραση στη λευκότητα των δοντιών. Χάρη στον συνδυασμό αποτελεσματικών φυσικών συστατικών από τα ένζυμα παπαΐνη και βρομελίνη, έχει δημιουργηθεί ένα τέλειο σύστημα που εκπληρώνει το όνειρο των λευκών δοντιών για χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: