Αφρόλουτρο Gabriella Salvete ΔΩΡΟ για αγορά καλλυντικά σώματος άνω των 6  €.

Slava Zaitsev Maroussia Eau de Toilette για γυναίκες

κατηγορία: Eau de Toilette
2x
Χρόνος παράδοσης:
Σετ δώρων Slava Zaitsev Maroussia Eau de Toilette αγοράστε επικερδώς στο σετ δώρου
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
προσωρινά εξαντλημένο

Παρόμοια προϊόντα Παρόμοια με Slava Zaitsev Maroussia

Αξιολόγηση 5.0

(Βαθμολογήθηκε 2x)

  • 100 % των πελατών το προτείνουν
  • 2x κριτικές πελατών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2x


Olga

Αυτό το άρωμα είναι απίστευτα ελκυστικό και γλυκό. Είναι θηλυκό και ευγενικό, εκλεπτυσμένο και πολύ ακριβό "ήχο" . Δεν το θεωρώ βαρύ, έχει μία μέτρια διάρκεια . Η τιμή γι αυτό που παίρνεις ασχολίαστη.

Olga

το λατρεύω

  • Πήρα την Maroussia σήμερα ...... Το άρωμα είναι μαγικό! Υπάρχει στην αρχή κάποια ομοιότητά του με το Chanel No. 19, αλλα μετα το άρωμα αλλάζει ....Γίνεται πιο μαλακό και πιο ευαίσθητο, πιο ζεστό και πουδρε...Οι αλδεϋδες στην Maroussia είναι πολύ πτητικές και ελαφριές καθώς ένα πουπουλο, άνθη πορτοκαλιάς ακούγονται πολύ όμορφα. Στη μέση της σύνθεσης υπάρχει μια ποικιλία λουλουδιών και αισθάνεται σαν να έχετε ένα πανέμορφο μπουκέτο με μια μεγάλη ποικιλία μυρωδιών μπροστά σας και βυθίζετε άμεσα σε αυτήν την αρωματική θάλασσα. Αυτό το άρωμα είναι απίστευτα ελκυστικό και γλυκό. Είναι θηλυκό και ευγενικό, εκλεπτυσμένο και πολύ ακριβό "ήχο" με τοσο χαμηλη τιμή. Δεν το θεωρώ βαρύ, έχει μία μέτρια διάρκεια .

Προσθέστε βαθμολογία προϊόντος και βοηθήστε τους άλλους να επιλέξουν
Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: