Rituals The Ritual Of Karma 4 Caring Bestsellers Σετ δώρου Αφρός ντους The Ritual Of Karma 200 ml + κρέμα σώματος The Ritual Of Karma 100 ml + peeling σώματος The Ritual Of Karma 125 g + σπρέι εσωτερικού χώρου The Ritual Of Karma 250 ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και ανανεώστε το σώμα και το μυαλό σας με τα καλλυντικά από το σετ δώρου Rituals The Ritual Of Karma 4 Caring Bestsellers, το οποίο είναι αρωματισμένο με άνθη λωτού και λευκό τσάι.

Αφρός ντους The Ritual Of Karma 200 ml

Χαρίστε στον εαυτό σας έναν αφρό ντους με ελαφρύ, φρέσκο άρωμα λωτού και λευκού τσαγιού για ένα απολαυστικό πλύσιμο ολόκληρου του σώματος. Ονομάζεται Rituals The Ritual Of Karma και είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί από όλη την οικογένεια. Η ολλανδική μάρκα Rituals αντλεί από τις αρχαίες τελετουργίες της Ανατολής για να εμπλουτίσει τον σημερινό ταραχώδη κόσμο. Απολαύστε το "εδώ και τώρα" με τα υπέροχα καλλυντικά τους!

Ποιες είναι οι επιδράσεις αυτού του αφρού ντους;

  • πλένει το σώμα σε βάθος χωρίς να στεγνώνει,
  • όμορφα αρωματισμένο με ένα πολυτελές άρωμα,
  • φέρνει βαθιά χαλαρωτικές αισθήσεις.

Χρήση:

Κάντε μασάζ με τον αφρό του ντους σε υγρό δέρμα και απολαύστε τον πλούσιο αφρό που δημιουργείται στη συνέχεια. Αφού πλύνετε απαλά ολόκληρο το σώμα σας, ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Το προϊόν είναι θρεπτικό, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για λοσιόν σώματος.

The Ritual Of Karma Body Cream 100 ml

Φροντίστε το σώμα και το μυαλό σας με την κρέμα σώματος Rituals The Ritual Of Karma της οποίας το άρωμα του λευκού τσαγιού θα σας μεταφέρει στις χώρες της Ανατολής.

Απολαύστε μεταξένια απαλή επιδερμίδα!

  • θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα,
  • απορροφήθηκε γρήγορα.

Χρήση:

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα σώματος, κατά προτίμηση μετά το μπάνιο. Κάντε απαλό μασάζ και αφήστε το να απορροφηθεί.

The Ritual Of Karma Body Scrub 125 g

Η φροντίδα του εαυτού μας αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής μας εδώ και αιώνες, είτε πρόκειται για τη φροντίδα του σώματος, της ψυχής ή του μυαλού μας. Το peeling σώματος Rituals The Ritual Of Karma αντιπροσωπεύει μια σημαντική θέση στη φροντίδα του σώματός σας.

Αφήστε το δέρμα σας να ξαναζωντανέψει!

  • βάση ζάχαρης,
  • το φρέσκο άρωμα του λωτού και του λευκού τσαγιού,
  • αναζωογονεί και θρέφει το δέρμα σας,
  • φωτεινότητα και λείανση.

Χρήση:

Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα σώματος και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε καλά. Χρησιμοποιήστε το μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

The Ritual Of Karma Interior Spray 250 ml

Δημιουργήστε μια μοναδικά ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το Ritual Of Karma Interior Perfume. Το σπρέι συνδυάζει το γλυκό floral άρωμα του λωτού και τη δύναμη του λευκού τσαγιού για να γεμίσει κάθε χώρο με μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που προκαλεί μια αίσθηση χαλάρωσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό: