Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Πούδρα για το σώμα

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:

Για την κατηγορία: Πούδρα για το σώμα

Η πούδρα σώματος κάνει το δέρμα σας να μυρίζει όμορφα, και ταυτόχρονα το ενυδατώνει και το μαλακώνει. Χάρη στις ευχάριστα αρωματισμένες πούδρες σώματος, μπορείτε να απολαύσετε το απαλό, ομοιόμορφο, γενικά ομορφότερο δέρμα ολόκληρου του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μεταξωτή πούδρα σώματος θα εκτιμηθεί από γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Οι πούδρες σώματος περιλαμβάνουν συνήθως ένα πινέλο για να διευκολύνουν την εφαρμογή.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε πούδρα σώματος;

Η πούδρα σώματος είναι επίσης απαραίτητη για τους αθλητές, γιατί απορροφά την υπερβολική υγρασία και έτσι δρα προληπτικά έναντι των δερματικών προβλημάτων. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της πούδρας σώματος ακόμη και για άτομα με υψηλότερο βάρος, στα οποία συνιστάται η εφαρμογή της ανάμεσα στους μηρούς, τις μασχάλες και άλλες πτυχές του δέρματος. Για μια φρέσκια αίσθηση υγιούς ξηρού δέρματος απλώς χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα πούδρας σώματος.

Πούδρες σώματος παγκόσμιων brands

Ορισμένες πούδρες σώματος, από παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές αρωμάτων, δημιουργούν μια φυσικά μαυρισμένη όψη στο δέρμα και ταυτόχρονα το προστατεύουν από βλαβερές επιδράσεις. Οι πούδρες σώματος μπορούν επίσης να εφαρμοστούν κάτω από το μακιγιάζ, καθώς μειώνουν την ανεπιθύμητη λάμψη του δέρματος. Για τις γιορτινές περιστάσεις, χρησιμοποιήστε πούδρα σώματος με glitter, που θα φωτίσει όμορφα το δέρμα σας. Σίγουρα θα γυρίσετε τα βλέμματα όλων γύρω σας!

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: