Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS
ΤΙΜΗ
-
ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Συμφωνα με την ηλικια

Ποτήρια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ποτήρια

Ήρθε η ώρα να μάθει το παιδί σας να πίνει μόνος του; Χαρίστε του μια παιδική κούπα με εντπωσιακά χαρακτηριστικά! Με αυτό, κάθε μικρό μπορεί να μάθει να πίνει χωρίς το ποτό του να χύνεται και να βαδίζει προς την ανεξαρτησία.

Αποκτήστε ασφαλείς, υγιεινές και εύκολες στη χρήση παιδικές κούπες

Τα παιδικά ποτήρια της σειράς μας επιτρέπουν την πόση από παντού. Διαθέτουν επίσης τη δική τους αντιβακτηριακή προστασία, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για επιβλαβή μικρόβια. Επιπλέον, δεν πρόκειται για οποιαδήποτε προστασία, αλλά για προστασία που χρησιμοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του ψευδαργύρου, ώστε να είναι πραγματικά κορυφαίας ποιότητας. Η κούπα είναι σχεδιασμένη για να αντέχει την κατανάλωση χωρίς να χύνεται. Το παιδί σας θα μάθει να ελέγχει τις κινήσεις του με αυτήν και θα ετοιμαστεί να πιει από ένα ανοιχτό φλιτζάνι. Τι γίνεται λοιπόν με τον σχεδιασμό; Είναι και αυτό υπέροχο! Οι διαμορφωμένες λαβές ταιριάζουν τέλεια στα χέρια του μωρού και η φαρδιά, λαστιχένια βάση προστατεύει την κούπα από το να αναποδογυρίσει. Ως γονείς, θα εκτιμήσετε ότι η κούπα καθαρίζεται εύκολα χάρη στον μικρό αριθμό εξαρτημάτων του και δεν περιέχει BPA. Τι πιστεύετε λοιπόν; Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια καλύτερη πρακτική για να πίνετε...

Συμβουλές για σύγχρονες κούπες και άλλα σκεύη για νήπια

Μπορείτε να επιλέξετε κούπες για την εξάσκηση της ανεξάρτητης κατανάλωσης, κούπες χωρίς καλαμάκι, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων με καλαμάκι, παιδικά αθλητικά μπουκάλια με καλαμάκι και σετ ποτήρια και μπολ. Όλα τα προϊόντα προέρχονται από αξιόπιστες εταιρείες που διασφαλίζουν τη χρήση των τελευταίων επιστημονικών γνώσεων και την ασφάλεια της υγείας. Για παράδειγμα, το μήκος του στόμιου του φλιτζανιού προτείνεται από νευρολόγους και θεραπευτές ανάπτυξης λόγου. Και η υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνη χρησιμοποιείται ως υλικό του πιπέριου.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest