Δώρο με κάθε αγορά αρωμάτων Chloé.

Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Πενσάκια για τα νύχια

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Πενσάκια για τα νύχια

Ο πυλώνας κάθε μανικιούρ και πεντικιούρ είναι το σχήμα των νυχιών. Αναδείξτε τα τέλεια περιποιημένα νύχια σας με έναν πρακτικό νυχοκόπτη! Ξεχάστε τα σπασμένα και άνισα κομμένα νύχια που σας ενοχλήσουν. Οι ποιοτικοί νυχοκόπτες παρέχουν εύκολη και επιμελή διαμόρφωση των νυχιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νυχοκόπτη

Τα νύχια στα χέρια και ειδικά στα πόδια είναι καλύτερα να τα κόβετε μετά το μπάνιο, όταν είναι πιο απαλά και εύκαμπτα. Εφαρμόστε τον νυχοκόπτη στο νύχι και κόψτε το προσεκτικά για να μην σπάσει, σεβόμενοι το οβάλ σχήμα του. Επιλέξτε από τη γκάμα αξεσουάρ περιποιήσης του e-shop μας, ένα εύχρηστο εργαλείο το οποίο θα φροντίζει πάντα το ακριβές και καθαρό κόψιμο των νυχιών όλης της οικογένειας.

Η Sally Hansen ηγείται της επωνυμίας

Το best-seller στο e-shop είναι το Sally Hansen Clip-n-catch Nail Clipper, με το οποίο μπορείτε να πετύχετε ακριβή και ομοιόμορφη κοπή νυχιών . Διατίθενται επίση το Sally Hansen Clean Up Classic Nail Clipper ή το ψαλίδι νυχιών από την ίδια μάρκα. Η Sally Hansen είναι ένας αμερικανικός θρύλος, ο οποίος επί του παρόντος εστιάζει κυρίως στα βερνίκια νυχιών (προσφέρει πάνω από 300 αποχρώσεις), τη φροντίδα νυχιών, τα προϊόντα self tan, την αποτρίχωση και τα καλλυντικά. Δείτε τι μπορείτε να αγοράσετε από αυτή τη μάρκα, εκτός από νυχοκόπτες.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: