PAYOT Pâte Grise The Anti-Blemishes Kit Σετ δώρου Τοπική φροντίδα για προβληματικό δέρμα Pate Grise L´Originale 15 ml + μάσκα προσώπου Pate Grise Masque Charbon 50 ml + τζελ καθαρισμού προσώπου Pate Grise Foaming Gel 200 ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

PAYOT Pate Grise The Anti-Blemishes Kit - αυτό το σετ είναι για εσάς που δίνετε μια αιώνια μάχη με το υπερβολικά λιπαρό δέρμα, τα μαύρα στίγματα και την ακμή.

Τι θα βρείτε στο σετ;

Κρέμα προσώπου νύχτας PAYOT Pâte Grise L'Originale 15 ml

Η κρέμα νυκτός PAYOT Pâte Grise για το δέρμα είναι ένας ακόμη βοηθός στην καταπολέμηση της ακμής. Συμπληρώνει την καθημερινή σας φροντίδα, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα για καθαρό δέρμα χωρίς αντιαισθητικά στίγματα και πληγές.

Χαρακτηριστικά της κρέμας νυκτός PAYOT Pâte Grise:

  • ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος,
  • καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα,
  • επιταχύνει την επούλωση της ακμής,
  • προλαμβάνει τον σχηματισμό νέων σπυριών.

Συστατικά της κρέμας:

  • εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου - έχει ηρεμιστική δράση,
  • εκχύλισμα σχιστόλιθου - μειώνει την παραγωγή σμήγματος,
  • οξείδιο του ψευδαργύρου - μειώνει τον ερεθισμό, θαμπώνει το δέρμα.

Χρήση κρέμας:

Εφαρμόστε την κρέμα το βράδυ σε καλά καθαρισμένο δέρμα.

PAYOT Pâte Grise Masque Chabron 50 ml

Αφήστε τη φροντίδα της λιπαρής και προβληματικής επιδερμίδας στη μάσκα καθαρισμού PAYOT Pate Grise Masque Chabron . Αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα από το δέρμα και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους. Αυτό θα αποτρέψει την εμφάνιση αντιαισθητικών σπυριών και στιγμάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε βελούδινη ματ επιδερμίδα που θα είναι λεία και ενυδατωμένη.

Γιατί η Masque Chabron είναι τόσο δημοφιλής;

  • αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα από το δέρμα,
  • καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και τους συσφίγγει,
  • αποτρέπει τον σχηματισμό σπυριών και στιγμάτων ,
  • δίνει στο δέρμα ματ όψη.

Ουσίες φροντίδας στη μάσκα καθαρισμού:

άνθρακας φυτικής προέλευσης - καθαρίζει τους φραγμένους πόρους, μειώνει την παραγωγή σμήγματος, έχει απολεπιστική και έχει αντιβακτηριδιακή δράση, καολίνη - θαμπώνει και καταπραΰνει το δέρμα, απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και τους ρύπους από το δέρμα, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, Εκχύλισμα μέντας της Χιλής - βοηθά στην πρόληψη του ερεθισμού, μειώνει και ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, ψευδάργυρος - καταπραΰνει το δέρμα με ακμή, επιταχύνει την επούλωση και αποτρέπει τις ουλές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Pate Grise Masque Chabron;

Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Τζελ καθαρισμού Payot Pâte Grise 200 ml

Το τζελ καθαρισμού Payot Pate Grise , όταν έρθει σε επαφή με το νερό, μετατρέπεται γρήγορα σε αφριστικό γαλάκτωμα και καθαρίζει τέλεια το μακιγιάζ και άλλους ρύπους του δέρματος. Οι μικροσφαίρες ενεργού άνθρακα βοηθούν στον βαθύ καθαρισμό των πόρων, αποτρέποντας τα μαύρα στίγματα. Το τζελ είναι κατάλληλο για μικτές έως λιπαρές επιδερμίδες. Ένα ελαφρύ άρωμα θα δώσει στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας.

Χρήση:

Εφαρμόστε το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα. Αφρίστε με απαλό μασάζ. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: