🎁 Έως και 2 δώρα από την Marc Jacobs

Michael Kors White Luminous Gold Eau de Parfum για γυναίκες

          
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
49,60
Παράδοση:
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ομορφιά και η αιθέρια λάμψη του πολύτιμου λευκού χρυσού είναι η έμπνευση για το άρωμα Michael Kors White Luminous Gold. Το ανατολίτικο-floral άρωμα, το οποίο μεταμορφώνεται εύκολα στο πιο όμορφο κόσμημα κάθε γυναίκας, λανσαρίστηκε το 2015. Ένα πολύ θηλυκό και μεθυστικό άρωμα μπορεί να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω σας και σας να κάνει να νιώσετε ελκυστική και σίγουρη. Η πολυτελής εντύπωση του αρώματος ενισχύεται από τον ανεπανάληπτο σχεδιασμό του μπουκαλιού.

Ανατολίτικο-floral άρωμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Η γοητεία του αρώματος έγκειται στην προσεκτική επιλογή των αρωματικών συστατικών, τα οποία μαζί σχηματίζουν μια αρμονική σύνθεση αρώματος. Με την πρώτη μυρωδιά, θα μυρίσετε το γλυκό άρωμα φρεσκοκομένου αχλαδιού, το άρωμα του οποίου συνοδεύεται στη συνέχεια από το άρωμα του μυστηριώδους γιασεμιού, το οποίο εκτιμάται σε ορισμένους πολιτισμούς για την αφροδισιακή του δράση. Στη βάση έντονο άρωμα του ηλιόλουστου κεχριμπαριού.

Ακόμη και ένα άρωμα μπορεί να θεωρηθεί κόσμημα, και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με την πρώτη μυρωδιά του Michael Kors White Luminous Gold Eau de Parfum για γυναίκες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Παράδοση:
Πιστοποιητικό: