Λάβετε ΔΩΡΟ - Αφρόλουτρο Hugo Boss Man - με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss για 25 €.

Marvis Wonders Of The World Travel Set Σετ δώρου οδοντόκρεμα Karakum 25 ml + οδοντόκρεμα Royal 25 ml + οδοντόκρεμα Rambas 25 ml unisex

Κωδικός προϊόντος: 124402 Διαθέσιμα πάνω από 10 τεμ 10,25
Χρόνος παράδοσης:
Άλλες παραλλαγές Marvis Wonders Of The World Travel Set
Παρακολουθήστε τη διαθεσιμότητα Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσωρινά εξαντλημένες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις είναι διαθέσιμοι ξανά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η Marvis είναι μάρκα γνωστή παγκοσμίως με τη μοναδική οδοντόκρεμα λεύκανσης που διαθέτει στην αγορά. Η μάρκα ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1958. Η πρώτη οδοντόκρεμα Marvis σχεδιάστηκε για καπνιστές και ήταν γνωστή για τα εξαιρετικά λευκαντικά αποτελέσματα και την έντονη γεύση της μέντας. Μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία, άλλες οδοντόκρεμες με καινοτόμες γεύσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Οι οδοντόκρεμες Marvis κατασκευάζονται με παραδοσιακούς μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και εγγυώνται πλούσια και ομαλή υφή γεμάτη με έντονη αναζωογονητική γεύση. Η σειρά προϊόντων Marvis περιλαμβάνει στοματικό διάλυμα, οδοντόβουρτσες και άλλα αποτελεσματικά μέσα τελικής στοματικής υγιεινής.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: