Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation Make up για γυναίκες 15 gr Απόχρωση C3

Διαθέσιμα   |  (ID: 55162)
28,50
Παράδοση:

Πλήρη, Μεσαία, Σε σκόνη

          
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: 55164)
27,00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η μάρκα M · A · C ιδρύθηκε στο Τορόντο του Καναδά το 1984 και από το 1998 ανήκει, στον όμιλο The Estée Lauder Companies Inc. Η επωνυμία M · A · C είναι συντομογραφία του αγγλικού Make-Up Art Cosmetics . Ο make-up artist και φωτογράφος Frank Toskan και ο ιδιοκτήτης του σαλονιού ομορφιάς Frank Angelo στάθηκαν στη γέννησή της, απογοητευμένοι και οι δύο από την έλλειψη μακιγιάζ που θα έδειχνε καλό στις φωτογραφίες. Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν το δικό τους μακιγιάζ.

M · A · C: Καλλυντικά υψηλής ποιότητας

Τα καλλυντικά M · A · C ήταν αρχικά ευρέως διαδεδομένα μεταξύ των make-up artists, των μοντέλων και των διασημοτήτων. Το σημείο καμπής ήρθε το 1997, όταν τα καλλυντικά M · A · C αντιπροσωπεύονταν τακτικά από παγκόσμιους σταρ όπως η Lady Gaga, η Fergie, η Madonna και ο Ricky Martin. Τα καλλυντικά κερδίζουν μεγάλη δημοτικότητα χάρη σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και καλλυντικών υψηλής ποιότητας.

Η M · A · C δεσμεύεται να προάγει την προσωπικότητα και την ατομικότητα, να προσφέρει την τέλεια λύση για μακιγιάζ για κάθε ηλικία, φυλή και φύλο. Τονίστε την προσωπικότητα σας με τα καλλυντικά της M · A · C. Να είστε δημιουργικοί, και τολμηροί! Εμπνευστείτε!

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: