Ρυθμίσεις φιλτραρίσματος
ΦΥΛΟ
  • Άνδρες
  • Γυναίκες
  • Unisex
  • Παιδιά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
BRANDS

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
-

Λίμα νυχίων

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Λίμα νυχίων

Τα περιποιημένα νύχια είναι η καλύτερη διακόσμηση των χεριών διότι αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του καθενός. Αξίζει να τους δίνετε προσοχή σε συνεχή βάση. Αναπόσπαστο μέρος κάθε μανικιούρ είναι η χρήση λίμας. Θα πετύχετε τέλειο σχήμα νυχιών χωρίς σπασμένες άκρες. Με μια καλά επιλεγμένη λίμα, θα πετύχετε την επιθυμητή όψη και σχήμα των νυχιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι καλό να έχετε μια εύχρηστη λίμα και στην τσάντα σας για εκείνες τις περιπτώσεις που θέλετε να λειάνετε ένα σπασμένο νύχι ή κάποιο ραγισμενό κομμάτι του νυχιού που σας ενοχλεί.

Για εύκολο λιμάρισμα των νυχιών

Για την άνετη διαμόρφωση των νυχιών , διαθέτουμε λίμες νυχιών διαφόρων σχημάτων, χρωμάτων και τραχύτητας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορείτε να επιλέξετε μια χάρτινη, μεταλλική ή γυάλινη (κεραμικό) λίμα νυχιών. Ένα όμως είναι σίγουρο – τα νύχια είναι ένα πολύ σημαντικό κόμματι της εμφάνισης οπότε χρειάζεστε 100% μια λίμα για να τα διατηρείτε υγιή και όμορφα !

Συμβουλές για τη μάρκα Gabriella Salvete

Εξαιρετικές λίμες νυχιών θα βρείτε στη Τσεχο-ιταλική μάρκα Gabriella Salvete. Ιδιαίτερα περιζήτητη είναι και η γυάλινη λίμα βολική για χρήση στο σπίτι ή για να την έχετε στην τσάντα σας . Η μάρκα Gabriella Salvete πουλάει επίσης μπλοκ βερνικιού νυχιών όπως και βερνίκια νυχιών. Τι μπορούν να κάνουν τα μπλοκ βερνικιού νυχιών; Διαμορφώνουν και μικραίνουν τις άκρες, λειαίνουν, δίνω ομοιόμορφο σχήμα και γυαλάδα στα νύχια. Με τις λίμες και άλλα προϊόντα από την αποδεδειγμένη μάρκα Gabriella Salvete, θα έχετε πάντα τα νύχια σας σε περιποιημένα κομψά και όμορφα διατηρημένα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: