Juvena Skin Rejuvenate Nourishing Κρέμα ομορφιάς προσώπου νύχτας για γυναίκες 50 ml

Ξηρη, Κανονικη, Συσφιξη και ανυψωση, Ωριμη επιδερμιδα

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 38980)
65,50

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αναζωογονητική κρέμα νύχτας Juvena Skin Rejuvenate Nourishing.

Η κρέμα Juvena Skin Rejuvenate Nourishing αναζωογονεί την επιδερμίδα και αποκαθιστά την απαλότητα της. Κατάλληλο για κανονικό και ξηρό δέρμα.

Η SkinNova SC Technology βασισμένη σε δεκαετίες έρευνας σχετικά με τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, η Juvena of Switzerland ανακάλυψτε το μυστικό για φρέσκο, υγιές και νεανικό δέρμα με λάμψη. Το μυστικό είναι ένας μοναδικός συνδυασμός δύο επαναστατικών διαδικασιών: η τεχνολογία SkinNova και το πεπτίδιο StemCell. Η τεχνολογία SkinNova δημιουργεί ένα ιδανικό μικροπεριβάλλον για τη φυσική ανάπτυξη των δερματικών κυττάρων. Τους επιτρέπει επίσης να βελτιώσουν τη διακυτταρική επικοινωνία, την οργάνωση και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το StemCell Peptide ενεργοποιεί τα βλαστικά κύτταρα να αναπαραχθούν και να δημιουργήσουν νέα δερματικά κύτταρα. Σε αυτό το σημείο έρχεται και πάλι η τεχνολογία SkinNova, η οποία δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για αυτά τα κύτταρα.

SkinNova SC Technology - συνδυασμός της τεχνολογίας SkinNova και του πεπτιδίου StemCell για νεανικό, φρέσκο δέρμα, σύμπλεγμα βιταμινών - διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την αντιρυτιδική δράση, White Tea - ενεργοποιεί την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες, Λεκιθίνη και ελαιόλαδο - ενισχύουν τις ιδιότητες φραγμού του δέρματος..

Αναζωογονεί την όψη του δέρματος και βελτιώνει την ελαστικότητά του, μειώνει αποτελεσματικά το αίσθημα της έντασης, χαρίζει στο δέρμα απαλότητα, γεμίζει το δέρμα με απαραίτητα λιπίδια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η κρέμα έχει σχεδιαστεί για ώριμες επιδερμίδες που αισθάνονται άβολα, μερικές φορές σφιγμένες ή χωρίς φωτεινότητα. Αυτή η κρέμα αναζωογονεί την εμφάνιση του δέρματος βελτιώνοντας την υφή του και συμβάλλοντας στην εξάλειψη του αισθήματος σύσφιξης, αναπληρώνοντας το δέρμα με λιπίδια και θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε καθαρισμένο δέρμα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest