Χονδρική

Το “ELNINO PARFUM” είναι μία από τις μάρκες αρωμάτων και καλλυντικών στην Κεντρική Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει ήδη 15 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της προμήθειας και της χονδρικής διανομής αυτών των προϊόντων - ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους στην Κεντρική Ευρώπη. ΤΗ πελατειακή μας βάση αποτελείται από εκατοντάδες χονδρεμπόρους, χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες, καταστήματα, αποθήκες και μπουτίκ σε όλη την Ευρώπη, τα οποία παραγγέλνουν καθημερινά από εμάς και εξυπηρετούνται από την ομάδα μας με πάνω από 150 εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η επιτυχία της συνεργασίας μας είναι να προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές, ανάλογα με τον κύκλο εργασιών που επιτυγχάνεται, κάτι που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Η εταιρεία μας έχει ήδη διαθέσιμα περισσότερα από 1.000.0000 προϊόντα στις αποθήκες μας και είναι έτοιμη για άμεση αποστολή. Το σύγχρονο κέντρο εφοδιαστικής μας βρίσκεται στην Nova Paka της Τσεχίας και διαθέτει κλιματιζόμενους αποθηκευτικούς χώρους άνω των 10.000 τ.μ. Όλα τα προϊόντα μας αποθηκεύονται σε βέλτιστες συνθήκες στις αποθήκες μας, προστατεύονται από ακραίες συνθήκες.

Εάν έχετε μία επιχείρηση με αρώματα και καλλυντικά και θέλετε να ξεκινήσετε την πώληση και τη διανομή των προϊόντων μας, μπορείτε να γίνετε χονδρεμπόροι μας. Για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με συνεργάτες και χονδρεμπόρους επισκεφτείτε τη χονδρική μας τοποθεσία ή επικοινωνήστε με τον υπάλληλο μας για να σας βοηθήσουν στην καταχώρηση της επιχείρησής σας.

 

Ο ιστότοπός μας για τους χονδρεμπόρους βρίσκεται εδώ:

www.wholesale-perfumes.eu

Παράδοση: