ΔΩΡΟ με αγορά από τη μάρκα C-THRU!

Helena Rubinstein Spider Eyes Βάση κάτω από την μάσκαρα για γυναίκες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα brand με μεγάλη παράδοση. Ακόμα και έτσι, θα μπορούσε να ονομαστεί η επωνυμία Helena Rubinstein , η οποία έχει εμπλουτίσει τον κόσμο των καλλυντικών από το 1902. Πίσω από τη δημιουργία αυτής της μάρκας ήταν μια λάτρης της ομορφιάς - η Helena Rubinstein, η οποία γεννήθηκε στην Πολωνία το 1872 και έζησε στην Αυστραλία το 1902, όπου προέκυψε η ιδέα της κατασκευής καλλυντικών και αρωμάτων. Οι κρέμες και οι αλοιφές της, που είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα, έγιναν γρήγορα δημοφιλείς στους πελάτες και η Helena Rubinstein μπόρεσε να ανοίξει σαλόνια ομορφιάς στη Μελβούρνη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Helena Rubinstein: Ποιοτικά καλλυντικά και αρώματα

Τα αρώματα αυτής της μάρκας εκτιμώνται για τον συνδυασμό πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Τα καλλυντικά Helena Rubinstein απευθύνονται επίσης στη ποιότητα και εξαιρετική φροντίδα . Τα καλλυντικά προϊόντα βασίζονται όχι μόνο σε αποτελεσματικά φυσικά συστατικά, αλλά και σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς, δερματολόγους και άλλους ειδικούς . Η μάρκα συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 2010 έγινε πρωτοπόρος στη χρήση της δύναμης των φυτικών βλαστοκυττάρων. Στο παρελθόν, για παράδειγμα, εισήγαγε την πρώτη θεραπεία με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, ήταν η πρώτη που χώρισε τους τύπους δέρματος σε ομάδες και το 1939 εμπλούτισε επίσης τον κόσμο με την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα.

Περιποίηση πολυτελείας με τη μάρκα Helena Rubinstein

Η προσφορά της μάρκας Helena Rubinstein είναι πολύ μεγάλη. Περιλαμβάνει premium αντιγηραντικές κρέμες, περιποίηση ματιών, ορούς λάμψης δέρματος, make-up που θρέφει και λειαίνει το δέρμα σε δευτερόλεπτα. Το 1939 κυκλοφόρησε και την πρώτη αδιάβροχη μάσκαρα στον κόσμο, που θα κάνει το όνειρό σας για τέλειες βλεφαρίδες πραγματικότητα. Η Helena Rubinstein είναι επίσης γνωστή για το σύνθημά της: «Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους». H Rubinstein έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στην ομορφιά και τη φροντίδα για τις γυναίκες. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν