GUESS Seductive Homme Blue Eau de Toilette για άνδρες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
20,50
Παράδοση:

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
15,50
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
18,95
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μεταφερθείτε σε μια ηλιόλουστη παραλία με τη φαντασία σας με το ανδρικό αρωματικό άρωμα GUESS Seductive Homme Blue. Το ξυλώδες άρωμα της παγκοσμίου φήμης μάρκας μόδας GUESS βρίσκει την έμπνευσή του στον ωκεανό, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο μπλε χρώμα του μπουκαλιού. Το eau de toilette λανσαρίστηκε το 2012 και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όλων των ανδρών που δεν κλείνουν τις πύλες σε καμία νέα περιπέτεια και αναζητούν ένα άρωμα ιδανικό για τις ζεστές μέρες.

Ξυλώδες ανδρικό άρωμα GUESS

Αν σας αρέσουν τα αρώματα γεμάτα αντιθέσεις, θα λατρέψετε το άρωμα του eau de toilette, το οποίο ανοίγει με φρέσκες συμφωνίες εσπεριδοειδών μαζί με αρώματα κάρδαμου, χαβιαριού και πικάντικου μαύρου πιπεριού με μία μόνο μυρωδιά. Η καρδιά είναι γεμάτη με το βασικό συστατικό, δηλαδή τις αναζωογονητικές θαλάσσιες νότες, και η βάση ανήκει στις νότες της άμμου, του ξύλου κασμίρ και των βρύων. Κάντε εντύπωση στους γύρω σας με το ανδρικό eau de toilette GUESS Seductive Homme Blue.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση 4.5

(Βαθμολογήθηκε 2x)

  • 100 % των πελατών το προτείνουν
  • 2x κριτικές πελατών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 2x


μαρια
Κριτικές πελατών - Parfimo.gr

omorfo sinolika

  • oraio drosero
  • ligo h glykitita toy
ΑΑ
Κριτικές πελατών - Parfimo.gr

Άριστο για τα προϊόντα και την τιμη


Προσθέστε βαθμολογία προϊόντος και βοηθήστε τους άλλους να επιλέξουν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό: