Gillette Blue II Σετ για άνδρες Ξυραφάκι μιας χρήσης 10 τμχ.

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 102852)
3,40
          
Διαθέσιμα   |  (ID: 48411)
3,95
          
Διαθέσιμα   |  (ID: 51544)
3,10
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: 75147)
3,10

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους άνδρες ένα καλύτερο και ομαλό ξύρισμα, η μάρκα Gillette προμηθεύει τις λεπίδες ξυρίσματος της στην αγορά για περισσότερα από 100 χρόνια. Η έμφαση δίνεται στην: ακρίβεια, τολμηρή εμφάνιση και επαναστατικές καινοτομίες, που το καθιστούν το απόλυτο νούμερο ένα στον τομέα του ξυρίσματος. Σήμερα είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες. "Για άντρες - το καλύτερο!" είναι το μότο της εταιρείας. Χάρη στην επίμονη αναζήτηση της τελειότητας σήμερα, μπορούμε να πούμε με καθαρή συνείδηση ότι η Gillette προσφέρει πραγματικά το καλύτερο για τους άνδρες. Και όχι μόνο για αυτούς, είναι η αλήθεια.

Ξυραφάκια Gillette

Στο παρελθόν, υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να πετύχετε ένα απόλυτα απαλό ξύρισμα - μια επίσκεψη στον κουρέα. Αν και είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία, είναι κάπως χρονοβόρα. Ο ιδρυτής της μάρκας King C. Gillette αλλάζει αυτό κάνοντας τις λεπίδες απο τα ξυραφάκια απίστευτα λεπτές, αλλά και πάλι πολύ ανθεκτικές και αποτελεσματικές. Έτσι, στις αρχές του 19ου αιώνα, δημιουργήθηκε το πρώτο ξυράφι μιας χρήσης Gillette, με το οποίο μπορείτε πλέον να απολαύσετε ένα ποιοτικό ξύρισμα από την άνεση του σπιτιού σας.

Gillette Mach3, Fusion και Venus

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, οι καινοτομίες που έχουν κάνει βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κλάδου. Με τα χρόνια, παρουσίασαν το πρώτο μεταβλητό ρυθμιζόμενο ξυράφι για 3 διαφορετικούς τύπους γενειάδων, την πρώτη περιστρεφόμενη κεφαλή και σταδιακά ξυραφάκια δύο και τριών σειρών λεπίδεςGillette Mach3. Η επαναστατική σειρά Gillette Fusion έχει 5 "διαβολικά" κοφτερές λεπίδες. Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες αρχίζουν επίσης να λαχταρούν για τέλεια λεία επιδερμίδα. Η Gillette ακούει τις επιθυμίες τους και προσφέρει τα αγαπημένα γυναικεία ξυράφια Gillette Venus . Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι μόνο αυτό, ίσως ήδη αναπτύσσουν μια άλλη καταπληκτική καινοτομία που θα κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: