ΔΩΡΟ με αγορά από τη μάρκα Astrid!

Λάδι macadamia

Διατροφική απόλαυση από τη βασίλισσα των ξηρών καρπών

Το εκχύλισμα καρυδιών Macadamia είναι ένα απ’ τ’ ακριβότερα στην αγορά. Τα καρύδια Macadamia ονομάζονται συχνά «βασίλισσες των ξηρών καρπών». Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα καρύδια αυτά, με καταγωγή απ’ την Αυστραλία, είναι ιδιαίτερα γευστικά και περιέχουν επίσης εξαιρετική ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα επωφελείται από την ευεργετική τους επίδραση. Το έλαιο macadamia είναι εξόχως ιδιαίτερο, ειδικά λόγω των εκπληκτικών του επιδράσεων στα μαλλιά. Ανακαλύψτε άλλα μυστικά ομορφιάς που είναι γνωστά στην Αυστραλία εδώ και αιώνες.

Τι θρεπτικά συστατικά περιέχει το έλαιο macadamia;

Σε αυτό το έλαιο θα βρείτε έναν εξαιρετικό θρεπτικό συνδυασμό λιπαρών οξέων, αντιοξειδωτικών και βιταμινών Α, Β, Ε σε μεγάλες συγκεντρώσεις.

Για ποιον τύπο μαλλιών είναι κατάλληλο αυτό το έλαιο;

Το έλαιο Macadamia είναι κατάλληλο για εξαιρετικά ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Έχει επίσης μια καλή επίδραση στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά, καθώς και στα μαλλιά χωρίς ζωτικότητα και ενέργεια. Τέλος, αυτό το λάδι αποκαθιστά τέλεια τα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη από συχνές χημικές διαδικασίες, όπως βαφή, ντεκαπάζ ή συχνό στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών και ίσιωμα με πρέσα.

Επιδράσεις ελαίου macadamia στα μαλλιά

Άμεση και βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, απαλότητα των τραχιών μαλλιών και αποκατάσταση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αυτά τα οφέλη είναι από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το έλαιο macadamia για την αποτελεσματική περιποίηση των μαλλιών τους. Εξασφαλίστε την αποτελεσματική αναγέννηση των μαλλιών σας και την υγεία τους με τη χρήση του ελαίου macadamia. Αποτρέπει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες μπούκλες και τις φθαρμένες άκρες των μαλλιών σας. Μετά τη χρήση, τα μαλλιά θα είναι άκαμπτα, λαμπερά και ζωντανά.

Γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το έλαιο macadamia;

Ζεσταίνετε μια μικρή ποσότητα ελαίου στις παλάμες των χεριών σας και απλώνετε σε νωπά μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Κάνετε απαλές και κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Αφήνετε το έλαιο για λίγες ώρες ή και για όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί, ξεπλένετε καλά και λούζετε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

Λάδι σώματος
Δεν είναι διαθέσιμο

Άλλες ενδιαφέρον πληροφορίες για την φροντίδα των μαλλιών:

Εγκυκλοπαίδεια Ομορφιάς: Φροντίδα μαλλιών

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: