ΔΩΡΟ με αγορά από τη μάρκα Astrid!

EcoTools Luxe Collection Natural Elegance Σετ για γυναίκες Πινέλο Concealer 1 τμχ + πινέλο για eyeliner Angled Liner 1 τμχ + πινέλο Tapered Blending 1 τμχ + πινέλο Angled Complexion 1 τμχ + πινέλο πούδρας Soft Powder 1 τμχ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αν ψάχνετε για ποιοτικά πινέλα μακιγιάζ και άλλα οικολογικά καλλυντικά, τότε μην χάσετε τα προϊόντα της μάρκας EcoTools. Η λέξη «eco» μας λέει ότι όλα τα προϊόντα της μάρκας είναι σε αρμονία με τη φύση. Τα πινέλα καλλυντικών, που είναι η ναυαρχίδα τους, είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες - οι λαβές των πινέλων είναι κατασκευασμένες από μπαμπού και οι τρίχες από συνθετικές ίνες taklon. Ο μεταλλικός σύνδεσμος (ferrule), που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των πινέλων, είναι επίσης κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα αλουμινένια κουτάκια. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενο χαρτί για τη συσκευασία των προϊόντων τους.

EcoTools: πινέλα καλλυντικών και αξεσουάρ μακιγιάζ που είναι σε αρμονία με τη φύση

Στο πορτφόλιο της μάρκας EcoTools θα βρείτε όχι μόνο πινέλα μακιγιάζ, αλλά και γάντια μασάζ, σφουγγαράκια μακιγιάζ και άλλα αξεσουάρ. Όλα τα προϊόντα είναι vegan και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Διαθέτουν επίσης κομψό σχεδιασμό συσκευασίας. Βασιστείτε σε καλλυντικά που φροντίζουν το περιβάλλον.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: