Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

DC Comics Batman Αφρόλουτρα για παιδιά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πιθανότατα λίγοι θα γνώριζαν τους υπερήρωες όπως τον Superman, Batman και Aquaman . Όλοι αυτοί οι υπερήρωες προέρχονται από την DC Comics, μια εταιρεία DC Entertainment που ανήκει στη Warner Bros. Και είναι η εταιρεία DC Comics που φέρνει στους πιο πιστούς θαυμαστές της μια μοναδική ποικίλη προσφορά παιδικών καλλυντικών , τα οποία κάθε παιδί είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτεί.

Υπερήρωες από την DC Comics

Η DC Comics ιδρύθηκε το 1934. Χαρακτήρες όπως οι Superman, Aquaman, Batman, Wonder Woman και Green Arrow θεωρούνται οι πιο διάσημοι υπερήρωες κόμικς από το εργαστήριο DC Comics. Περίπου κάθε παιδί οποιουδήποτε από τους προαναφερθέντες υπερήρωες γνωρίζει . Επομένως, σίγουρα θα τον χαροποιήσετε πολύ αν του αγοράσετε κάποια καλλυντικά της DC Comics.

Καλλυντικά για μικρούς υπερήρωες

Η DC Comics δεν έχει μόνο παγκόσμια επιτυχία με τις κωμικές ιστορίες της, αλλά και με τα μοναδικά παιδικά καλλυντικά της. Τα παιδιά σχεδόν σε όλο τον κόσμο το έχουν ερωτευτεί. Και δεν είναι περίεργο. Τα προσφερόμενα καλλυντικά προϊόντα έχουν υπέροχες μυρωδιές και παιχνιδιάρικη συσκευασία . Στην προσφερόμενη ποικιλία παιδικών καλλυντικών της DC Comics, μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα, για παράδειγμα, αφρόλουτρα, αφρούς μπάνιου, eau de toilette ή ακόμα και ολόκληρα σετ δώρου . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο προϊόν θα θέλατε να δημιουργήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό για τον μικρό σας υπερήρωα.

Δώστε στο μωρό σας την αίσθηση ότι γίνεται πραγματικός υπερήρωας με τα καλλυντικά της DC Comics έστω για λίγο.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: