Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Creed Tubereuse Indiana Eau de Parfum για γυναίκες

Τα tester αρωμάτων έχουν τα ίδια συστατικά και άρωμα με τις κανονικές εκδόσεις αρωμάτων και χρησιμεύουν κυρίως ως επιλογή για δοκιμή και δοκιμή του αρώματος. Οι μόνες σημαντικές διαφορές είναι: Τιμή- Χαμηλότερη και καλύτερη για τον πελάτη. Συσκευασία-Τα περισσότερα tester αρωμάτων τοποθετούνται σε συσκευασίες από χαρτόνι ιδανικά για μεταφορά χωρίς ιδιαίτερα χρώματα (σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην υπάρχει συσκευασία) Η χαμηλότερη τιμή οφείλεται στην έλλειψη έγχρωμων πολυτελών συσκευασιών και σε ορισμένες περιπτώσεις στην έλλειψη του καπάκι. Ως άρωμα, την ανθεκτικότητα και τα συστατικά δεν είναι διαφορετικά από την κανονική έκδοση αρώματος. Τα tester αρωμάτων δεν προορίζονται για προσωπική χρήση, αλλά με σκοπό δοκιμής του αρώματος σε οίκο αρωμάτων – δείτε γενικούς όρους και προϋποθέσεις.
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
140,90
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

H Creed είναι μια απο τις παλαιότερες μάρκες αρωμάτων. Η μοναδική της ιστορία ξεκίνησε το 1760, όταν ο βασιλιάς Γεώργιος Γ' έλαβε ένα ζευγάρι αρωματικά δερμάτινα γάντια απο μια νέα εταιρεία στο Λονδίνο. Η εταιρεία ιδρύθηκε απο τον James Henry Creed την ίδια χρονιά που ο νεαρός βασιλιάς ανέβηκε στο θρόνο. Αργότερα, η επωνυμία Creed έγινε ο επίσημος προμηθευτής του Royal Court. Το 1854, ο οίκος μόδας Creed μετακόμισε στο Παρίσι υπό την επίβλεψη του Ναπολέοντα Γ'. Χάρη στην τέλεια δουλειά ραπτικής και τις περιορισμένες εκδόσεις μοναδικών αρωμάτων . η μάρκα έχει ερωτευτεί ιδιαίτερα την αριστοκρατική και υψηλόβαθμη πελατεία.

Κατά τη διάρκεια των αιώνων, η οικογένεια Creed δημιούργησε περισσότερα απο 200 αρώματα, 200 ασυναγώνιστα αρώματα εκτιμήθηκαν απο τους γνώστες και τους θαυμαστές της ποιότητας και του στυλ.

Σήμερα, ο Olivier Creed , άμεσος απόγονος του James Henry Creed, συνεχίζει αυτή τη μεγάλη παράδοση. Για τα μοναδικά της αρώματα, η μάρκα Creed επιλέγει τα πιο σπάνια συστατικά που χρησιμοποιούνται στην υψηλή αρωματοποιία για πολλούς αιώνες, ακόμη και χιλιετίες. Σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής, τα αρώματα Creed διατηρούν εξαιρετική ποιότητα και αυθεντικότητα στις κατοικίες των σημερινών αριστοκρατικών οικογενειών.

Τα εξαιρετικά και πολυτελή αρώματα Creed θα προσελκύσουν ιδιαίτερα τους λάτρεις των κλασικών και κομψών αρωμάτων.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: