Αφρόλουτρο δώρο με κάθε αγορά από τη Hugo Boss!

Clean Classic Warm Cotton Eau de Parfum για γυναίκες 30 ml

Δεν είναι διαθέσιμο   |  (ID: 33590)
22,70

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθαρό, φρέσκο και γοητευτικό. Αυτό ακριβώς είναι το άρωμα της καναδικής μάρκας Clean, που ιδρύθηκε το 2003. Εκτός απο αρώματα, αυτή η μάρκα περιλαμβάνει επίσης οικιακά αρώματα και καλλυντικά. Τα προϊόντα καθαρής επωνυμίας πωλούνται αυτήν την στιγμή σε περισσότερες απο 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ δημοφιλή ειδικά στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Σουηδία αλλά και στη χώρα μας. Το πρώτο άρωμα που ονομάζεται Clean Original παρουσιάστηκε το 2003 και βρήκε την έμπνευσή του σε μια ράβδο σαπουνιού.

Καθαρές μυρωδιές που θα σας κερδίσουν με την απλότητά τους

Η μάρκα Clean αποφάσισε να εμπλουτίσει τον κόσμο των αρωμάτων με κάτι εντελώς ξεχωριστό, έτσι κατέληξε σε ποιοτικά αρώματα χωρίς άρωμα. Τι το ιδιαίτερο έχουν; Μπορείτε να τα φορέσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε γιατί είναι πολύ ελαφριά, φρέσκα και καθαρά. Σύμφωνα με τους δημιουργούς τους, φέρουν απλότητα στον περίπλοκο κόσμο του σήμερα.

Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό άρωμα

Η επωνυμία Clean προωθεί το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα στους ανθρώπους. Χάρη στην καθαρότητα των αρωμάτων, η Clean κερδίζει πελάτες με το ότι τα αρώματα είναι απλά και κατάλληλα για την καθημερινή ζωή.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: