Calvin Klein Eternity Flame Eau de Parfum για γυναίκες

Διαθέσιμα   |  (ID: )
27,60
Παράδοση:
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το άρωμα Calvin Klein Eternity Flame είναι ένα γλυκό φρουτώδες μείγμα με ανατολίτικη βάση. Η γοητευτική σύνθεση εκφράζει την αγάπη, το πάθος και φέρνει τη ζεστασιά του ήλιου. Το βαθύ άρωμα δημιουργήθηκε για τη μάρκα Calvin Klein από τον έμπειρο αρωματοποιό Laurent Le Guernec, ο οποίος αγαπά να εμπνέεται από τις παραδόσεις που συγκεντρώνονται στη θρυλική γαλλική πόλη Grasse. Το άρωμα Calvin Klein Eternity Flame είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο.

Labdanum - το κλειδί του αισθησιασμού

Το γυναικείο άρωμα Calvin Klein Eternity Flame έρχεται στην παγκόσμια αγορά το 2019. Τι να περιμένετε; Οι νότες κορυφής χαρακτηρίζονται από ζουμερό μανταρίνι, ακολουθούμενο από άνθη μπιζελιού και η βάση από labdanum. Μια ευρέως χρησιμοποιούμενη ρητίνη που εξάγεται από το φυτό Cistus ladanifer που φύεται στη νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Το αρωματικό labdanum μυρίζει μούρα και αποξηραμένα φρούτα. Η απλή αλλά εκλεπτυσμένη σύνθεση του γυναικείου αρώματος Eternity Flame θα σας εγγυηθεί καθημερινή κομψότητα.

Μην χάσετε την ανδρική έκδοση

Το γυναικείο και το ανδρικό άρωμα Calvin Klein Eternity Flame λανσαρίστηκαν ταυτόχρονα. Η ανδρική έκδοση είναι ένα μείγμα από ανανά, ενέργεια δεντρολίβανου, ρητίνη κεχριμπαριού, labdanum και δέρμα. Το αρωματικό δίδυμο Eternity Flame είναι ένα σύμβολο ενέργειας και χαρίσματος που δεν θα λείψει σε κανέναν.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση 5.0

(Βαθμολογήθηκε 1x)

  • 100 % των πελατών το προτείνουν
  • 1x κριτικές πελατών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1x

Ina
Κριτικές επισκεπτών - Parfimo.gr

Συνιστώ ,πολύ ωραίο άρωμα

Προσθέστε βαθμολογία προϊόντος και βοηθήστε τους άλλους να επιλέξουν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest