By Kilian The Fresh Moonlight in Heaven Σετ δώρου EDP 50 ml + κουτί για άρωμα Επαναπληρώσιμο

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 108448)
245,00
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

By Kilian The Fresh Moonlight in Heaven αφηγείται την ιστορία ενός ερωτευμένου ζευγαριού που κρατιέται χέρι-χέρι και ανεβαίνει στον ουρανό με ένα αερόστατο. Οι εραστές κοιτούν τον κυματισμό του ωκεανού και σιγά σιγά πλησιάζουν τα ίδια τα αστέρια, τα οποία είναι σχεδόν σε απόσταση αναπνοής... Ένα μοναδικό αρωματικό άρωμα που δημιουργήθηκε για άνδρες και γυναίκες που εκτιμούν τα εξαιρετικά, πολυτελή αρώματα, είναι συσκευασμένο σε ένα εξίσου εξαιρετικό σχέδιο φιάλης, τα χρώματα της οποίας θυμίζουν έναν σκοτεινό, γεμάτο αστέρια ουρανό. Το άρωμα κυκλοφόρησε το 2016.

Αρωματικό άρωμα unisex

Είστε έτοιμοι για έναν συνδυασμό αστραφτερών αρωματικών νότες που θα σας παρασύρουν σε ένα αρμονικό κύμα απόλαυσης; Με την πρώτη μυρωδιά, θα νιώσετε το αναζωογονητικό δίδυμο του λεμονιού και του γκρέιπφρουτ να έρχεται σε αντίθεση με τις πικάντικες συμφωνίες του φρέσκου ροζ πιπεριού. Με την καρδιά του αρώματος, θα νιώσετε τις έντονες συμφωνίες του εξωτικού μάνγκο, οι οποίες μαζί με το υπέροχο άρωμα του γάλακτος καρύδας θα σας μεταφέρουν σε ένα τροπικό νησί. Το άρωμα του μάνγκο και του γάλακτος καρύδας συνδυάζεται με νότες ρυζιού και στη συνέχεια αναμειγνύεται με αρώματα τόνκα και vetiver.

Ένα κόσμημα του κόσμου των αρωμάτων. Έτσι θα μπορούσατε να περιγράψετε το εξαιρετικό unisex άρωμα του By Kilian The Fresh Moonlight in Heaven eau de parfum, το οποίο βρίσκεται στα καλύτερά του τις ζεστές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Παράδοση:
Πιστοποιητικό: