Δώρο για κάθε αγορά από τη μάρκα Lacoste!

Brut Classic Eau de Cologne για άνδρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μοναδικότητα, δύναμη και αρρενωπότητα. Αυτά είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της μάρκας Brut. Είναι γνωστό κυρίως για την ποικίλη προσφορά του σε εκλεπτυσμένες και ελκυστικά αρώματα, αποσμητικά και aftershave. Η μάρκα Brut προορίζεται κυρίως για όλους τους άντρες με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που τους αρέσει να δείχνουν το δικό τους στυλ . Ωστόσο, δεν σας ενδιαφέρει μόνο η ενέργεια και η γοητεία των αρωμάτων που προσφέρονται. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, τα Eau de Toilette της μάρκας Brut θα μείνουν στη μνήμη σας κυρίως χάρη στα μοναδικά διαμορφωμένα γυάλινα μπουκάλια διαφόρων χρωμάτων με ασημί καπάκια. Και αν ο ανδρισμός και η αυτοπεποίθησή σας είναι προτεραιότητα για εσάς, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα αρώματα Brut.

Η ιστορία της χαρακτηριστικής μάρκας Brut

Η μάρκα πολυτελείας Brut χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960. Συγκεκριμένα, μέχρι το 1964, όταν η μάρκα Brut καθιερώθηκε κάτω από τα φτερά του Γάλλου κοσμηματοποιού Faberge. Με την πάροδο του χρόνου, η μάρκα Brut έχει γίνει παγκόσμιο σύμβολο πολυτελών ανδρικών καλλυντικών , που μπορεί να υπογραμμίσει τέλεια την ελευθερία, το πάθος και την ενέργεια των ανδρών. Έτσι, κανείς εκτός από επιτυχημένους και θαρραλέους άνδρες δεν θα μπορούσε να γίνει το πρόσωπο αυτής της χαρισματικής φίρμας. Οι πυγμάχοι βαρέων βαρών Muhammad Ali και Henry Cooper, για παράδειγμα, εμφανίστηκαν ανάμεσα στα διαφημιστικά πρόσωπα της μάρκας.

Brut μοναδικό, έντονο και αισθησιακό άρωμα

Με την πρώτη ματιά, τα αρώματα της μάρκας Brut θα σας μαγέψουν με τον υπέροχο σχεδιασμό τους. Ωστόσο, μόνο όταν νιώσετε το εξαιρετικό και έντονο άρωμα που κρύβεται στο μη παραδοσιακό μπουκάλι, θα καταλάβετε γιατί τα αρώματα αυτής της μάρκας εξακολουθούν να είναι τόσο δημοφιλή . Το άρωμά τους αποτελείται από τα πιο εκλεκτά και πολυτελή συστατικά που θα σας δώσουν μια εξαιρετική αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας ταυτόχρονα. Όλα τα αρωματικά αποστάγματα της μάρκας Brut είναι εκθαμβωτικά, εξαιρετικά και σαγηνευτικά. Ωστόσο, η μάρκα Brut είναι πιο διάσημη για το Brut Classic σε πράσινο γυάλινο μπουκάλι με ασημένιο καπάκι. Εξακολουθεί να κατέχει τις ηγετικές θέσεις μεταξύ των δημοφιλών αρωμάτων στον κόσμο. Είναι πολύ δημοφιλές κυρίως λόγω της αυτοπεποίθησης της μυρωδιάς του, το οποίο υπογραμμίζει τέλεια την περήφανη αρρενωπότητα που κάθε άντρας θέλει να δείχνει.

Εκφράστε τον ανδρισμό σας και αφήστε τον εαυτό σας να περιτριγυριστεί από τις συναρπαστικές μυρωδιές του Brut.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: