Δωρεάν μεταφορικά με το Bourjois Paris!

Biolage Strength Recovery Σετ δώρου σαμπουάν Strength Recovery Shampoo 250 ml + μαλακτικό μαλλιών Strength Recovery Conditioning Cream 200 ml + σπρέι μαλλιών Strength Recovery Strength Repairing Spray 232 ml

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όπως υποδηλώνει το όνομα Biolage, πρόκειται για μια μάρκα που υπερηγανεύεται για τη χρήση φυσικών συστατικών. Τα φυσικά καλλυντικά μαλλιών Biolage ιδρύθηκαν το 1990 ως φυσική σειρά της παγκοσμίου φήμης μάρκας Matrix. Ο ταλαντούχος κομμωτής Arnie Miller βρίσκεται πίσω απο τη δημιουργία των καλλυντικών για μαλλιά και τριχωτού της κεφαλής Biolage.

Biolage: Φυσικά καλλυντικά μαλλιών με βάση αποτελεσματικά φυσικά συστατικά

Τα προϊόντα μαλλιών Biolage περιέχουν αποτελεσματικά συστατικά φρούτων, λουλουδιών, βοτάνων και ελαίων που βασίζονται στις αρχές της παραδοσιακής αρωματοθεραπείας. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα καλλυντικά μαλλιών μπορείτε να υπολογίζετε στη θετική επίδραση που θα έχει η χρήση των προϊόντων Biolage στη διάθεση σας και στο ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο όμορφα και υγιή. Χάρη στο συνδυασμό αποτελεσματικών φυσικών συστατικών και τη χρήση της πλούσιας εμπειρίας των επαγγελματικών κομμωτών, η μάρκα είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της είναι αναγνωρίσιμα με την πρώτη ματιά απο τη λευκή συσκευασία τους και σας κερδίζουν επίσης με το ευχάριστο άρωμά τους. Τα καλλυντικά μαλλιών της Biolage δεν δοκιμάζονται σε ζώα και στοχεύουν συνεχώς για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων τους στο περιβάλλον.

Ποιοτική φροντίδα για όλους τους τύπους μαλλιών:

Η μάρκα Biolage έχει κατά νου τις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών. Η σειρά της περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικά για ξηρά, ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά, για ευαίσθητα μαλλιά και για όγκο. Για παράδειγμα, το σαμπουάν καθαρισμού Biolage CleanReset Normalizing Cleansing Shampoo for Women για όλους τους τύπους μαλλιών είναι πολύ δημοφιλές, το οποίο καθαρίζει διεξοδικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και αποτρέπει την ξηρότητα. Εκτός απο τα σαμπουάν και μαλακτικά, η σειρά περιλαμβάνει επίσης και εντατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης. Χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική φροντίδα με τη μάρκα φυσικής περιποίησης μαλλιών Biolage .

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: