Δώρο από Catrice

Baylis & Harding Beauticology Unicorn Magic Chasing Rainbows Body Wash Αφρόλουτρο για παιδιά 500 ml

          
Διαθέσιμα   |  (ID: 151136)
4,65
Παράδοση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η βρετανική οικογενειακή μάρκα καλλυντικών Baylis & Harding κυκλοφορεί στην αγορά από το 1970. Τα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται ευρέως στα νοικοκυριά του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας πολυτελή καθημερινή πολυτέλεια και φροντίδα για όλους τους τύπους δέρματος.

Καλλυντικά Baylis & Harding - χωρίς δοκιμές σε ζώα

Τα καλλυντικά Baylis & Harding περιποιούνται, ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα όλων των μελών της οικογένειας. Κανένα από αυτά δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, επομένως φέρει περήφανα την ετικέτα PETA Business Friends - αναγνωρισμένες οργανώσεις που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν περιέχουν parabens και η συντριπτική πλειοψηφία της παραγωγής είναι κατάλληλη για vegans. Η Baylis & Harding μειώνει επίσης με κάθε δυνατό τρόπο τα αρνητικά των πλαστικών συσκευασιών και συμμετέχει στην προστασία των θαλάσσιων πόρων.

Συμβουλές για προϊόντα από τη βρετανική οικογενειακή μάρκα Baylis & Harding

Η μάρκα Baylis & Harding είναι πρωτοπόρος στα σετ δώρων για γυναικεία και ανδρικά καλλυντικά. Η «πολυτέλεια στα χέρια σας» απολαμβάνει πολλές αισθήσεις. Για παράδειγμα, στους άντρες άρεσε το κουτί δώρου Black Pepper & Ginseng. Περιέχει αφρόλουτρο σώματος και μαλλιών, gel καθαρισμού προσώπου και aftershave. Τα προϊόντα συνδυάζονται με ένα αρσενικό πικάντικο άρωμα και ένα κομψό μαύρο σχέδιο. Γνωστά είναι επίσης τα υγρά σαπούνια, οι αφροί μπάνιου και η σειρά καλλυντικών Beauticology με μονόκερο από τη μάρκα Baylis & Harding

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: